- Poruka
- 108.005
imam ja stomak za svasta, ali postoji nesto i nenormalno..pazi da ja to kazem, onda znaj koliko je to bolesnoTačno se sjećam tvoje reakcije kad si upoznao Dugin![]()
![]()
![]()
![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
imam ja stomak za svasta, ali postoji nesto i nenormalno..pazi da ja to kazem, onda znaj koliko je to bolesnoTačno se sjećam tvoje reakcije kad si upoznao Dugin![]()
![]()
![]()
![]()
Sve znaš ko mator.a kad se digne mocice i da pusi jel tako?![]()
Ne uči, molim te. Evo vidiš objasnih nedavno Tabu šta je poza OPASAČ i odmah je primjenjujeJa koji sam mislio da sve znam o seksu eto vidiš nisam znao. Opasna je ova @Kćerka Direktora Cirkusa svašta ću od nje naučiti.![]()
Ne znam šta ima uživajuće u duginom poljubcu? Ajde OK mi je kad nema menstruacije i kad je higijena na nivou pružiti djevojci nezaboravan oral ali ovo je previše.imam ja stomak za svasta, ali postoji nesto i nenormalno..pazi da ja to kazem, onda znaj koliko je to bolesno![]()
Ništa ti kao nisi i ne možeš gadiš se a sve znaš o tome. Ala si mi sumnjiva samo da znaš.Ne uči, molim te. Evo vidiš objasnih nedavno Tabu šta je poza OPASAČ i odmah je primjenjuje![]()
![]()
![]()
![]()
Nemam pojma. Secam se sinoc vina, ali dana ne. Nista.Kako to?
ma zavlaci nas, ona je obermajstoricaNišta ti kao nisi i ne možeš gadiš se a sve znaš o tome. Ala si mi sumnjiva samo da znaš.![]()
Samo čekam čime će me još šokirati.ma zavlaci nas, ona je obermajstorica![]()
Šta je bilo prije vina?Nemam pojma. Secam se sinoc vina, ali dana ne. Nista.
E tu je problem brate..Šta je bilo prije vina?
Odgovorno nema šta.Ne. Savjesni vozači ne voze kroz crveno.
To je suština svega.... kad čovek zagori dovoljno, ništa mu ne smeta. Ako je neko gadljiv na krv a dovoljno zagoreo, dolazi do izražaja prednost što babe recimo nemaju menstruaciju.Ma mensečini da si ti toliko zagorio da ti ništa ne smeta![]()
Nije ova slika najbolji primjer. Preteruješ
Šta je tačno tu fuj?
otkud znaš da nije? šta ako ja svojoj dragoj volim da zagnjurim celu facu za vreme najvećeg odlivaNije ova slika najbolji primjer. Preteruješ
Ta prljavština krvava ulepljenjaŠta je tačno tu fuj?
To je onda Dugin poljubac.otkud znaš da nije? šta ako ja svojoj dragoj volim da zagnjurim celu facu za vreme najvećeg odliva