neoplanta again
Domaćin
- Poruka
- 3.202
Meni ovo gore super Tačno
Inače znam i da ćaskam.
mogu i s tobom.
Nisam cinična, stvarno mislim.
Inače znam i da ćaskam.
mogu i s tobom.
Nisam cinična, stvarno mislim.
Mislis da uz seks traze ljubav i paznju?Lorelajn, 1.str
Eto, a šta bi bilo bitno pri odabiru?da imam para, verovatno bih probala zigola
ako mi se svidi na oko
sto da ne
zanimalo bi me kako to radi profesionalac![]()
...odmah vidim scenario..dakle em bi mu platila em bi se u takvog zaljubila, smrtno...da je zgodan, ne mora biti lep, vise se palim na telo, onako da je jak
ne znaci bildan, vec ono fazon drvoseca, jake ruke ramena hehehe
salim se
da je mom oku privlacan
da je obdaren
i da ima vragolast pogled iz kog bih zakljucila da ce biti zabavno
..a ne, to ne ide valjda na nevidjeno..Rad sam da me plate, zene, javljajte se.
Zdravstveni karton mi je jos na decijem odeljenju. Dacu ti da pipnes mishice, nije frka...a ne, to ne ide valjda na nevidjeno..
Daj odma licnu kartu, lekarski izvestaj da je sa tobom sve ok, daj da vidimo te misice itd itd itd...
![]()
..kuku dete, sta trazis ti ovde..aj tamo u sobu igraj igrice dok odrasli pricaju...Zdravstveni karton mi je jos na decijem odeljenju. Dacu ti da pipnes mishice, nije frka.![]()
Hvala ti sto me podsecash da sam mladjan momak ja...kuku dete, sta trazis ti ovde..aj tamo u sobu igraj igrice dok odrasli pricaju...![]()
Šalim se malo , Lori
Kako je?
Šta ima na umetnosti, nisam skoro svraćala a ima nešto što me žulja, al tamo ću ti to ispričati
( fb cenzurisao jedan akt pod pritiskom maloumne većine, možda i znaš o tom a sramota i za pričati)
ma kakvi..a sta bi sutra bilo ko zna...novcanik bi ti bio konstantno prazan ko kockarima glava...![]()
Početni ulog imam, da čujem koja ti je ponuda za dodatne cm?Bez 15 ne počinjem da se cenkam
Svakih dodatni 1 cm viša cena, pristajem![]()