Seks za pare

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.484
Pa imas u Japanu one agencije gde usamljene Japanke bivaju izvedene od strane sentimentalnog emo Jaoanca i olace s njom u bioskopu i drzi je za ruke.
Ako mene pitas izi mani, samo taj deo s plakanjem, poneses neke kapi za oci.
Sto? Sta fali? Kad one mogu lubrikant, moze i on kapi.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
ima s i sinonim "gabor" :D

a pa nisi u pravu..poslovna pratnja je sve popularnija jer imas seks bez obaveza..sta ce ti posle neki napaljeni klinac koji pocne da te smara telefonom, ljubomorise, prati, to poslovnoj zeni ne treba, ne moze posle da ga se otrese...narocito ako ima muza :D
Pa da, tako nešto.
Najteže je naći nekog za seks ko je diskretan i ko se neće nakačiti... Klinci se obično nakače, pa se ne kaže džabe ko s decom spava popišan se budi. Najbolje je naći nekoga ko nije baš klinac i zreo je i želi da se seksa a da nije naporan.. Međutim, ko će danas da se di po ceo dan na baduu i tinderu i ispituje ponaosob svakoga da li je normalan, da te neće zveknuti nečim po glavi ili te posle maltretirati. Ovako kako neko reče prema preporuci, postoje oni koji bi to obavili i meni je to sasvim u redu. Kao što plaćaš masažu i niko se ne čudi što s eona plaća, tako i ovu malo dublju masažu ;)

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Msilim, to uopšte ne liči na seks kada se voliš sa nekim, ali ume čoveka da opusti, a i zdravo je povremeno prodrmati organe, kako kažu ginekolozi. Naravno, kondom.

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
47.175
Meni je tako nesto nepojmljivo...
...kako da budes sa nekim a recimo mozes da pretpostavis da mu ne svidjas, moguce i gadis...a za pare mora da odradi..
Isto je i kad muskarac placa prostitutku..mozda joj se gadi, ruzan joj, gadan, mator...kaaakooo? :lol:

M

Miki...miki

Gost
Pa da, tako nešto.
Najteže je naći nekog za seks ko je diskretan i ko se neće nakačiti... Klinci se obično nakače, pa se ne kaže džabe ko s decom spava popišan se budi. Najbolje je naći nekoga ko nije baš klinac i zreo je i želi da se seksa a da nije naporan.. Međutim, ko će danas da se di po ceo dan na baduu i tinderu i ispituje ponaosob svakoga da li je normalan, da te neće zveknuti nečim po glavi ili te posle maltretirati. Ovako kako neko reče prema preporuci, postoje oni koji bi to obavili i meni je to sasvim u redu. Kao što plaćaš masažu i niko se ne čudi što s eona plaća, tako i ovu malo dublju masažu ;)
Vidi "kupujem-prodajem" nikad nisam radio, i daće Bog da nikad i ne radim.

Pre bih bio večiti drkadžija nego se poniziti i plaćati ŽENU ZA SEXX.
Staromodan sam i nisam trendi. To nisu moje vrednote i kosi se sa mojim kodexom časti, svjetonazora.

Jednostavno nisam tog mentalnog sklopa.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Pretpostvljam da se može desiti da si nezadovoljan prvi put.

Sećam se jednog norveškog filma, mislim, žena je posle razvoda tako platila, tj drugarica joj platila.. pokušala je, ali nije mogla. Počeli su se ljubiti itd... no, rekla je molim vas idite, sve plaćam, ali idite...

A opet, to ne mora biti sa ljubljenjem itd. Slično kao kada žene kupe dildo pa ga meću. Ovo može biti malo izazovnije od toga.

Ovo su sve neke pretpostavke, nemam iskustvo, nego onako zaključujem kako bi to bilo. Imam iskustva sexa bez ljubavi i zaljubljenosti, pa nagađam

paketije

Domaćin
Poruka
4.108
Svemu te moram učiti..

Žbljoha

Žbljoha je popularizovani izraz najčešće korišćen kod omladine sa prostora BiH, a koji sve više uzima maha i u Srbiji.
Pod pojmom "žbljoha" se podrazumeva fantastično oblikovano žensko telo koje je, nažalost, oskrnavljeno onim što nazivaju "glava" i "lice". Dakle žboljoha je svaka devojka čije telo poredimo sa telom Leticije Kaste i čiju glavu poredimo sa glavom Isidore Bjelice.
Sinonimi za žbljohu su: skrndelj, kalakotra, kangrba, grob....
Ima glavu za tucanje oraha.....

paketije

Domaćin
Poruka
4.108

Sećam se jednog norveškog filma, mislim, žena je posle razvoda tako platila, tj drugarica joj platila.. pokušala je, ali nije mogla. Počeli su se ljubiti itd... no, rekla je molim vas idite, sve plaćam, ali idite...

A opet, to ne mora biti sa ljubljenjem itd. Slično kao kada žene kupe dildo pa ga meću. Ovo može biti malo izazovnije od toga.

Ovo su sve neke pretpostavke, nemam iskustvo, nego onako zaključujem kako bi to bilo. Imam iskustva sexa bez ljubavi i zaljubljenosti, pa nagađam
Tu i tamo udate zene se odlucuju da imaju nekog sa strane, no obicno se radi o kupovanju poklona.Nije bas direktno placanje po satu. Muski su vise skloni posetama bordelu.Imam poznanika, koji je ozenjen 30-tak godina, i dva puta mesecno odlazi vec godinama u isti bordel, kod iste animir-dame

M

Miki...miki

Gost

Nikog ne osuđujem.
Svako ima svoj trip, stav, životni put.

Sexx bez ljubavi je ok, i TI si to krajnje pošteno i BRUTALNO ISKRENO, iznela.
Zato si porasla u mojim očima kao Mont Everest. Žene i muški to rade, a femkaju se i kriju. To je LEGITIMAN IZBOR.

Ali trejdovati telo za pare, nije i nitkad neće biti moj izbor.

Shvaćam ima ružnih ljudi oba spola, invalida, dokinutit i oni plaćaju. Njih ne osuđujem.

Ali biti ok, pun snage, energije i PONIZITI SE, je neusporedivo i bljak. Podrum.

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.202
Kad muskarci rentiraju damu sumnjivog morala obicno gledaju njen izgled mozda obrate paznju na noge ili grudi da ne kazem dojke (joooj kako se lepo izrazavam, ponosim se sobom)

a na sta obracaju zene paznju kad rentiraju lovera?

na izgled ili velicinu organa da ne kazem penisa? :D
Ne rentiraju one osim ako im treba za karijeru i unapređenje.

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.202
Kad muskarci rentiraju damu sumnjivog morala obicno gledaju njen izgled mozda obrate paznju na noge ili grudi da ne kazem dojke (joooj kako se lepo izrazavam, ponosim se sobom)

a na sta obracaju zene paznju kad rentiraju lovera?

na izgled ili velicinu organa da ne kazem penisa? :D
Ranije je bilo ako hoces pare popuni formulare. Sad ako oces pare popuni nesto drugo. 😂

Zdrav razum

Buduća legenda
Poruka
31.425
zigolo-usluge.jpg