не тражим мужа
Poznat
- Poruka
- 7.239
to ga ti nagovarasProbaj, ne možeš znati jesi li ili nisi dok ne probaš?
to ga ti nagovarasProbaj, ne možeš znati jesi li ili nisi dok ne probaš?
Зеза те. 🤣Ljudi, zeza me i sad se smeje?
Šta jje ovo
Misliš FaraOna?...ako je ista na cijeni onda je Njeno Velicanstvo Ona,- na cijeni...tako misli veceras, Faraonn...
...mislim i uvijek sam toga misljenja...Misliš FaraOna?
Ona_Ona...KaraOna
Pegging?KaraOna
Ne 🤷🏻♂️ @neoplanta again samo izašla iz razgovoraJeste dogovorili cifru?
Ne 🤷🏻♂️ @neoplanta again samo izašla iz razgovora
Ja nikako ne vjerujem da postoje žene koje to plaćaju. To moraju biti baš teške žbljohe![]()
Razumijem ja da postoje osobe koje žele sex bez obaveza. Ali ne razumijem da neko daje pare na to, ima istomišljenika suprotnog spola brate pa nek se kresnu za džabe. Možda je do mene, ja sam škrticaPlaćaju, i te kako
Jednostavno, hoće dobrog pastuva u krevetu koji neće da ih smara ni sa čim drugim, koji ih odlično zadovolji, i koji im daje osećaj moći.
Jedna naša doktorka ovde kod mene, u Nemačkoj, to radi. Ima 55 godina, razvedena, dete odraslo samostalno tako da je posvećena sad samo sebi.
I nema živce da se cima sa vezom niti sa lošim ljubavnicima. A žena izgleda super, nikad ne bi čovek reko.
Razumijem ja da postoje osobe koje žele sex bez obaveza. Ali ne razumijem da neko daje pare na to, ima istomišljenika suprotnog spola brate pa nek se kresnu za džabe. Možda je do mene, ja sam škrtica![]()
I dalje tvrdim da to plaćaju samo budale.Verovatno je skontala da joj je tako jeftinije 😁
šta nikad ne bi čovek reko?Plaćaju, i te kako
Jednostavno, hoće dobrog pastuva u krevetu koji neće da ih smara ni sa čim drugim, koji ih odlično zadovolji, i koji im daje osećaj moći.
Jedna naša doktorka ovde kod mene, u Nemačkoj, to radi. Ima 55 godina, razvedena, dete odraslo samostalno tako da je posvećena sad samo sebi.
I nema živce da se cima sa vezom niti sa lošim ljubavnicima. A žena izgleda super, nikad ne bi čovek reko.
sigurna sam da preko agencije unajmljuje istog dasu ali ga plaćanjem drži u profi odnosu
samo zato što joj je zlo od ljubavi sa muškarcima
…
ljubav sa muškarcem ne podrazumeva dobar sex
nego čiste gaće i ispeglanu košulju…