Seks za džabe?

Meliot

Elita
Poruka
23.166
Podstaknut ljudima koji veruju u seksualne slobode i podržavaju liberalnost u seksualnom ponašanju uporedio bih takve ljude sa ljudima koji prodaju seksualne usluge drugim ljudima za novac (prostitutke i žigoli) i zapitao se tu ko je tu pametniji? Ovi što to rade za džabe ili ovi što imaju neku finansijsku korist?

Podstaknut ljudima koji veruju u seksualne slobode i podržavaju liberalnost u seksualnom ponašanju uporedio bih takve ljude sa ljudima koji prodaju seksualne usluge drugim ljudima za novac (prostitutke i žigoli) i zapitao se tu ko je tu pametniji? Ovi što to rade za džabe ili ovi što imaju neku finansijsku korist?
a kad izvedes ribu na veceru, kupis joj neki pokloncic pride..jel to seks za dzabe? :think:

:kez:
Није. Проблем је што су данас односи подређени сексу, уместо секс односима.

Kada to radis za pare, nemas uzivanje, a kad radis za |'dzabe" imas i pare i uzivanje...

a kad izvedes ribu na veceru, kupis joj neki pokloncic pride..jel to seks za dzabe? :think:

:kez:
Zavisi šta podrazumevaš pod pojmom ,,riba", da li je to devojka sa kojom si u zvaničnoj vezi, devojka sa kojom si u nekoj kombinaciji ili prvi sastanak. U prvom slučaju drage volje, u drugom uz ,,knedlom u grlu", a u trećem slučaju nikako. Prvi sastanka je preran za kupovinu bilo kakvih poklona, možda neki cvet ili buket plus večera i to je to. Bez nakita, parfema, zlata i dijamanata, bar u početku. :)

I Love Food Reaction GIF by Superstore

Filozovski govoreći postavlja se pitanje postoji li uopšte seks za džabe, zato sam i stavio znak pitanja u naslovu teme. Svaki intiman odnos je na kraju krajeva plaćen nečijim vremenom. A vreme je novac. :)

Filozovski govoreći postavlja se pitanje postoji li uopšte seks za džabe, zato sam i stavio znak pitanja u naslovu teme. Svaki intiman odnos je na kraju krajeva plaćen nečijim vremenom. A vreme je novac. :)
Pa sad, tako gledano ništa nije za dž

Nego, naravno da nije isto sexati se iz zadovoljstva sa nekim i kada dobiješ pare za to sa nekim ko ti se apriori ne dopada. Msm, kako misliš da to može biti isto?

Ti polaziš od toga da ne postoji zadovoljstvo u sexu, ili sa druge strane da je ono isto bez obzira na to sa kime se sexaš? Tvoja logika mi je zaista nepoznanica, kako izvlačiš te zaključke, nemoguće da si toliko neiskusan.

Jer, to što pišeš o liberalnosti u sexualnom ponašanju nije valjda da misliš da se ljudi masovno sexaju sa nekim ko im se ne dopada, na koga se ne pale? Msilim, nekad ima i toga, ali većina ljudi se baš i sexa samo sa onima koji su im privlačni. E sad nekome su mnogi ljudi privlačni.

U svakom odnosu ti nešto platiš, na kraju plati se benzin ili autobuska karta da dođeš do nekog, ili stan, itd ali život inače košta, ne samo sex. svaki put kad jedeš pre toga daš pare.

Ti polaziš od toga da ne postoji zadovoljstvo u sexu, ili sa druge strane da je ono isto bez obzira na to sa kime se sexaš? Tvoja logika mi je zaista nepoznanica, kako izvlačiš te zaključke, nemoguće da si toliko neiskusan.
Pa možda uživa i ona osoba koja takve usluge naplaćuje. Zato sam i postavio ko je pametniji tu, oni koji se finansijski okoriste ili oni koji ne?

Stvar je principa. Da, ako ulazis u odnos sa nekim neravnopravno, placas za njeno vreme, pitja, izlaske finansiras i td, onda je to, jbg, bez uvrede, ravno prostituciji samo legalno. Glume se dzentlmeni i dame, a u stvari je kupac i roba.
Ako oboje ustanovite ravnopravan odnos na startu, onda je druga prica. Jednostavno.

Stvar je principa. Da, ako ulazis u odnos sa nekim neravnopravno, placas za njeno vreme, pitja, izlaske finansiras i td, onda je to, jbg, bez uvrede, ravno prostituciji samo legalno. Glume se dzentlmeni i dame, a u stvari je kupac i roba.
Ako oboje ustanovite ravnopravan odnos na startu, onda je druga prica. Jednostavno.
Ali ako ti je mnogo gotivna, a nema pare, ko meni moja zena na pr?

Pa ono moja plata u proteklih 17 godina braka bila u proseku 1500 evra, a njena 300.
Ne ne. Pricamo o stupanju u odnos. Ne o braku i zajednickom zivotu i finansijama. A i tu mozes da napravis distinkciju, bez obzira ko koliko zaradjuje. Racionalna zena, koja je s tobom u braku zbog ljubavi na finansije gleda kao na ulaganj, racionalno. Tu su porodica i deca prioritet. Vas dvoje uvek mozete da uzivate i da vam je lepo na skroman nacin. Raspikuca ce da iznosi argument tipa: a kako cu ovako obucena, a kako cu na more tu? To je bzvz, hocu maldive, a kako mislis da imamo seks a nezadovoljna sam nigde ne putujem i td..
Po meni je tu faktor i nacin kako je upoznas i stupis u odnos sa njom.
Jeste li se fokusirali na jedno drugo, ili na to da je impresioniras platom, izlascima, vecerama, galantnoscu.

Back