NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.778
Opisite razliku između vođenja ljubavi i seksa.
Sta je po vama bolje?
Sta je po vama bolje?
a teb'?Opisite razliku između vođenja ljubavi i seksa.
Sta je po vama bolje?
Znas ti sta je dobro...Vođenje ljubavi...do ranihh jutarnjih časova...
Mada i seks iz ljubavi nije los![]()
Sve je to vođenje ljubavi..samo što ima čudaka kojiOpisite razliku između vođenja ljubavi i seksa.
Sta je po vama bolje?
na to sam i mislio u prethodnim postovimaVođenje ljubavi...do ranihh jutarnjih časova...
Mada i seks iz ljubavi nije los![]()
Ja sam na forumu uvek do nekih 24h i onda me nema.Zar nije tako?!na to sam i mislio u prethodnim postovima
sigurno imas lap top!?! vodis ljubav celu noc i kucas se s nama na forumu celu noc![]()
bolje je sex. Vodjenje mogu da vodim retko kad, jer se uzasno napalim i napadnem je z guza![]()
ma najbolje vodjenje ljubavi bez seksa..Opisite razliku između vođenja ljubavi i seksa.
Sta je po vama bolje?
Ne razdvajaj nešto što ide jedno s drugim.Opisite razliku između vođenja ljubavi i seksa.
Sta je po vama bolje?
Da, da. Vristi na mene
A ona se vrlo buni![]()
seks sa voljenom osobom je vođenje ljubavi
tačka
zarez, a sa ostalima sviranje *****seks sa voljenom osobom je vođenje ljubavi
tačka
Uuuu... sex je bukvalno receno odradjivanje,mozda ruzno zvuci ali sta je, tu je, koje zna da prati dosta strasti i uzbudjenja, e sad naravno to ima svoje mane i prednosti, dok je vodjenje ljubavi totalno suprotnost... Nesto sto je tvoje, sto ide iz srca, nesto sto je iskreno i sa dosta emocija upuceno..Opisite razliku između vođenja ljubavi i seksa.
Sta je po vama bolje?
Sve zavisi od "sviracice"...zarez, a sa ostalima sviranje *****![]()
Pa jeste, ako ima duge i oštre nokte, a ne voli ga..Sve zavisi od "sviracice"...![]()
Samo da ne zagrize sviraljku...Pa jeste, ako ima duge i oštre nokte, a ne voli ga..
Zavisi od afiniteta..Samo da ne zagrize sviraljku...![]()
За мене разлике нема.Opisite razliku između vođenja ljubavi i seksa.
Sta je po vama bolje?
Sex prizilazi iz cisto,fizicke privlacnosti,vodjenje ljubavi je nesto drugo.Tu vec ima emocijaOpisite razliku između vođenja ljubavi i seksa.
Sta je po vama bolje?