Seks u vezi

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.584
Koliko puta imate seks u godini, mesecu, nedelji, danu kada ste dugo u vezi? 2 <🐙🌵💐🐣...
Više od dve godine dakle... Jerry vam je rutinski, jer vam dosadan, jer je sve na nivou?

Poruka
6.424
Disko Kauc ----Eh Disko,potpuno si promasio.Ljubavne,emotivne veze,ne zavise od broja seksualnih "nastupa".Emotivno ljubavna veza,izmedju dvoje
osoba,suprotnog pola,ne trpi da se "vrednuje" brojem snosaja.To bi trebao da znas,ukoliko nisi maloletnik,pa ti se ovaj glupi naslov prasta....

Golub

Elita
Poruka
17.516
Koliko puta imate seks u godini, mesecu, nedelji, danu kada ste dugo u vezi? 2 <🐙🌵💐🐣...
Više od dve godine dakle... Jerry vam je rutinski, jer vam dosadan, jer je sve na nivou?
Dok god ima nešto sa strane da se bocne, nije rutinski.
Ne valja kad je samo jedno te isto.
Učestalost i nije toliko bitna, šta mi vredi dal je dva ili sedam puta nedeljno, ako već posle tri minuta zaboravim da se desilo?

Loki

Iskusan
Poruka
5.529
ako on zataji nabavi strap on i pojuri ga malo po sobi da mu podigneš adrenalin,ako pita šta ti bi,ti kaži da pokušavaš da razbiješ rutinu i da vidiš kako će postati maštovit samo da ne izvadiš opet strap XD
Šalim se,naravno.
ono nema ništa gore kad seks postane rutina i više nije zabavan.Povremeno treba da se napravi neko iznenađenje da se proba nešto uzbudljivije,možda neka igrica...

Baad_Boy

Veoma poznat
Poruka
13.374
Kod mene nema da omane dignem joj noge ko svilja kapiju svaku noc ako me razumes.

A ne razumes jer nisi vido nikad kad svilja podigne kapiju ko da je nista. Jen dva od 1 cug.

milicica&decko

Aktivan član
Poruka
1.384
Što kaže jedna moja prijateljica: "Heftamo se kao lavovi. Samo kad je sezona parenja"
Nije ko na početku. Mora malo da se pogura.
Recimo moj dragi je prošle godine putovao dosta zbog posla. Bio je sedam dana na putu, sedam dana kod kuće. Tada je bila pozitivna rutina. Jednom kad dođ(za dobrodošlicu), jednom kad pođe(za srećan put). I u međuvremenu još jednom ili dva puta. To je bila rutina ali pozitivna. Iskrena da budem to je bilo i dobeo i kvalitetno i za pamćenje.
E sada ova korona. Na pčetku smo se intenzivirali baš. Pa je biolo primirje. E sad smo počeli malo nesto da eksperimentišemo. 🎭

Golub

Elita
Poruka
17.516
Naljutio sam @Disko Kauč svojim postom :(
I posle budi iskren - pa ne vredi; :( žene hoće da ih slažeš i ti moraš da ih slažeš, iako znaju da ih lažeš.
A koja god anketa sa naslovom "šta očekujete od muškarca" da se sprovede, od Juga Afrike do Grenlanda sve žene na prvo mesto stave "iskrenost"