Seks u troje

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Pozove se najcesce neka prijateljica...Prijatelj mnogo redje...:D

Seks u troje je cesci nego sto mislimo.

Mnogi mladi parovi su ga isprobali, ali je takodje istina da se svima nije dopao.

Najveci problem je u tome sto jedna osoba prva dozivi orgazam, i nakon toga ode da gleda TV ili nesto cita, dok se drugih dvoje i dalje seksaju.

Jedna dama je imala samo jedan seks u troje u zivotu, a sumnja da ce to iskustvo ikada ponoviti. "Bili su poput ludih, gladnih vampira, a ja njihov obrok. Bilo mi je jako cudno"

Blajbi jel to iz licnog iskustva ili ti neko pricao?

Imas neki link mozda :rotf:

Nisam nikada imao seks u troje, ali bilo je sasvim blizu....

Bio sam izasao sa bivsom i novom devojkom zajedno u restoran...

Malo smo se napili i u povratku sam hteo da ostavim bivsu pred kucom...

Kada sam zaustavio auto, svi smo se odjednom spontano poceli capati...

Kad sam video da je vrag odneo salu, prakticno sa izbacio bivsu iz auta i mi nastavili da dovrsimo posao u dvoje.:aha2:

Mnogi mladi parovi su ga isprobali, ali je takodje istina da se svima nije dopao.

Najveci problem je u tome sto jedna osoba prva dozivi orgazam, i nakon toga ode da gleda TV ili nesto cita, dok se drugih dvoje i dalje seksaju.

Jedna dama je imala samo jedan seks u troje u zivotu, a sumnja da ce to iskustvo ikada ponoviti. "Bili su poput ludih, gladnih vampira, a ja njihov obrok. Bilo mi je jako cudno"

Bas mi je drago zbog njih.

Nisam nikada imao seks u troje, ali bilo je sasvim blizu....

Bio sam izasao sa bivsom i novom devojkom zajedno u restoran...

Malo smo se napili i u povratku sam hteo da ostavim bivsu pred kucom...

Kada sam zaustavio auto, svi smo se odjednom spontano poceli capati...

Kad sam video da je vrag odneo salu, prakticno sa izbacio bivsu iz auta i mi nastavili da dovrsimo posao u dvoje.:aha2:

Nema nista lose ako kresnes bivsu i sadasnju ... cak sta vise od toga ne treba bezati, to je nesto zaista lepo :bye:
Ja jedva cekam da se nadjem u takvoj spontanoj situaciji :)

- - - - - - - - - -

Bas mi je drago zbog njih.

:rotf:

Ali pica se jed(b)e dok je vruca :)

Bljbisa, jel to kod muskaraca u godinama :lol:

sta bre prijateljice, pa ne bih sa drugaricom to radila ni mrtva :lol:
ako bih to radila onda neka nepoznata zenska da bude, i da se ne vidimo nikad vise, najbolje neka profi iskusna....

Bolje 2 muškarca

- - - - - - - - - -

Kako u troje? Ja mislim da svaki covek ima jedan pwbus i da svaka zena ima jednu vaginu, a ne tri coce sto je previse.

Ne ali može da 2 žene pušedu u isto vreme

To je baš haos

Back