Seks u troje...

Gema69:
Nina2:
Drugo...
A drugi put moje dame, ako ne zelite da cujete realan savet koji ce mozda da vas i zaboli ali je uvek blagonaklon, onda ne postavljajte pitanja na forumu ocekujuci samo tetosanje i slaganje sa vama ako je to sto radite nesto sto vam skodi.

:wink:

Hm, ovakvo citiranje mog posta moze svakako da se tumaci, jos narocito pogresno. Onaj ko je procitao citav skapirace ga na pravi nacin.

Nina2:
Gema69:
Nina2:
Drugo...
A drugi put moje dame, ako ne zelite da cujete realan savet koji ce mozda da vas i zaboli ali je uvek blagonaklon, onda ne postavljajte pitanja na forumu ocekujuci samo tetosanje i slaganje sa vama ako je to sto radite nesto sto vam skodi.

:wink:

Hm, ovakvo citiranje mog posta moze svakako da se tumaci, jos narocito pogresno. Onaj ko je procitao citav skapirace ga na pravi nacin.
Bez cepidlacenja ovo je bila srz :idea:

zavodljiva1976:
ZEST:
:roll: Aaaaa,ne....ne volim da delim(mislim vanilice ili bilo sta slatko...sve ostalo dolazi u obzir :P )....Sta cu? Cicija! 8)

A slano...da delis....??

:oops: :oops:[/quote]Zavisi sta podrazumevas pod SLANO,ali u principu :arrow: DA! :wink:[/quote]

Znas ti sta posrazumevam :twisted: onako..mm...slankas...pa bel.....pa leplj...mmm...maaa, pa svo medeno :!: :!: :!: ....huuuu...onda si moj covek jer mi je deljenje toga posle svega kao slag na tortu :idea: :idea: :idea:

Da kažem i ja neku. Prvo malo o sebi. Napravio sam grupu na fejsu PMMŠS (Prave Male Muške Šovinističke Svinje)
Nešto je posebno ne posećujem, ali ima interesenata. E i ja kao takav moram prizanati par stvari:
1. Mi možemo jednom, pa duža pauza. Žene nebrojeno puta. Uostalom srećne žene imaju partnere koji paze da ona par puta (u ekstremnim situcijama jednom) stigne na vrh. I iskustvo govori, posle prvog puta može i par puta/min.
2. Ako hoćete da ubijete muškarca u pojam, posle jedno pola sata kažite mu da bi vi još jednom
3. Žena ima tri upotrebljive rupe.

OVO JE TEORETSKO RAZMATRANJE POSTAVLJENOG PITANJA I MOLIM ŽENSKU PUBLIKU DA ME ZBOG OVOGA NE NAPADA.

Poslednja izmena:
Da kažem i ja neku. Prvo malo o sebi. Napravio sam grupu na fejsu PMMŠS (Prave Male Muške Šovinističke Svinje)
Nešto je posebno ne posećujem, ali ima interesenata. E i ja kao takav moram prizanati par stvari:
1. Mi možemo jednom, pa duža pauza. Žene nebrojeno puta. Uostalom srećne žene imaju partnere koji paze da ona par puta (u ekstremnim situcijama jednom) stigne na vrh. I iskustvo govori, posle prvog puta može i par puta/min.
2. Ako hoćete da ubijete muškarca u pojam, posle jedno pola sata kažite mu da bi vi još jednom
3. Žena ima tri upotrebljive rupe.

OVO JE TEORETSKO RAZMATRANJE POSTAVLJENOG PITANJA I MOLIM ŽENSKU PUBLIKU DA ME ZBOG OVOGA NE NAPADA.

ti nisi ovlado samurajskim tajnama seksa pa ćuti!

Zao mi je sto moram da te razocaram...
Izbor vrsimo zajedno, a bas je on taj koji zeli da bude sto bolji i potentniji. verujem da mnogi to ne razumeju, priznala sam da ja bas ne bih mogla u obrnutoj situaciji (jos ako je neka dobra riba), ali, eto, on obozava da gleda kako ja uzivam...
Samo mislim da ono sto ne razumes, ne mozes da osudjujes. Inace, da ne bude jos pogresno shvacenih-ne radimo mi to svaki dan (mozda jednom u 2-3 meseca, kad je prilika), a u medjuvremenu je nas sexualni zivot na zavidnom nivou. I jos ti mogu reci da nam je veza mnogo bolja i ljubav mnogo veca, nego kod ostalih malogradjana koji se zgrazavaju na samo spominjanje swinga. Imamo stopostotno poverenje jedno u drugo, a apsolutnu iskrenost... Zaista bih svakom pozelela ovakvu vezu, a svi bi i mogli da je imaju ako podele svoje fantazije i ostvaruju ih zajedno. Naravno da ne mislim da svako moze da podnese, ili cak da i zeli da proba vise partnera, ali svako ima svoje fantazije, i treba da radi zajedno sa partnerom na njihovom ispunjenju. Bilo bi mnogo manje prevara, razvoda, neslaganja...
Pozdrav svima!

Sto si ti pametna,ti se hebes sa drugim pred njim i propagiras svingeraj,a tebi bi smetalo da on bude sa nekom pred tobom.
Vidim da je post pisan 2004-te,pa verujem da te je do sad otkacio

Sta mislite o seksu u troje, par koji je vec godinama u vezi... i sada im se pridruzi jos jedna devojka, tako sto ova iz veze posmatra svog decka u krevetu sa ovom novom..... pitam ozbiljno

pa ako im je lepo neka im,al za to moras imati poseban sistem razmisljanja i powerenja..a da bi se to prowerilo nek ona dowede lika dr pa nek dragi posmatra njih:Dal mislim da bi se swe owo zawrsilo sekiricom:lol:

Sta mislite o seksu u troje, par koji je vec godinama u vezi... i sada im se pridruzi jos jedna devojka, tako sto ova iz veze posmatra svog decka u krevetu sa ovom novom..... pitam ozbiljno
JA MOLIM DAME DA ZATVORE OCI OSIM AKO NEMAJU OD DOADE STO DA RADE, jER ME OVAJ UVRIJEDIO SA OTVVARANJEM OVE TEME JEDNAKO KAO I SVAKOGA, MUSKARCA PRVENSTVENO, PA CU MU OBJASNITI KAKO SE TO RADI A BICU VULGARAN, PA TAKODA NE ODGOVARAM ZA ONO STO PROCITATE JER TO NISAM JA REKO SAM DA ZMURITE... pa ako se koja na to upuce ja je pi*cao nisam, jer sam unaprijed reko da... ali moze se javit nije prblem...
evo ti odgvor ti sto mucis forumase sa subjektivniom stvaaaaaaaaarju i svojim.... kuuuuuuu.....r...falusom/.. udom
pa je nesto tu da ti ja objasnim portrebno, ne shvatam, ili neko drugi? Ima li da se napravi neka sluzba za tavke slucajeve telfonoska... da odgovara marija serifovic i naasa bekvalac u isti mah pa da ne mozes da cujes niejdnu jer kreset gleason VRijedja me bre sto me kao ovdje pozivas kao i sve ostale da ti ja kao forumas to pricam, pa jesi li ti pozvan da je*es u svoje il moje il icije ime? U SVOJE SI POZNAT SEBI I POZVAN PA SE TAKO I PONASAJ: RADI KAKO OCES< AM SAMO BI TIREKO DA BI JA TU NOVU ISKORISTIO DA ZADOVOLJAVA STARU KOJA MI JE VISE BITNA A DA ZNA DA NE SMIJE DA TRAZI ONA MOJOJ OZBILJNOVEZNOJ CURI DA NJU ZADOVOLJI NI DA JOJ DOZVOLI DA POKUSA< A DA ONA TO RADI KAD JOJ TRAZIM, i to dok joj je glava na njenoj... a ispred glave moj... pada se sama snadje dok od otrova koje mi stvara prateci tragove mjesta gdje sam ja bio i bivajuci svjesno iskoristena kao moje sredstvo koji e*em drugu i mene da zadovolji usput poprskam neko mlado i lijepo 18togodisnje lice svjezih usana koje se tako milo da sazvacu to sto meni nije potrebno a mogu da joj dam da ponese u sebe kao dijo mene, i da jos decku isprica ozbiljnom kako joj je bilo cast i zadovoljstvo.... jer sam normalan pa sam je uvjerio da curu sa kojom sam godinama u vezi volim vise od nje, isto kao sto ona treba svog momka... shvatas, kad me tjeras da budem vulagarn etot it

Poslednja izmena:

Back