Seks tokom cele noći

Ma i u društvu su podeljeni, većina mu ne veruje u to. Ja koliko ga poznajem, stvarno je dobričina i nije neki lažov. Ukoliko je istina, definitivno je unapredio seksualnu tehnologiju
Imam i ja jednog ortaka, nije pokvaren i zao kao čovek, ali je patološki lažov.
Ajde zapitaj se da li bi ti izdržao da na svome večnom saputniku nosiš neku omanju ženicu od metar i po, dok ona usisava, ili pere sudove? Ne 6 sati nego 20 minuta. Izvini ali meni ta priča zvuči bizarno. Pa ja ne mogu kera od 10 kila da držim 15 minuta dok me ne zabole ruke.

Imam i ja jednog ortaka, nije pokvaren i zao kao čovek, ali je patološki lažov.
Ajde zapitaj se da li bi ti izdržao da na svome večnom saputniku nosiš neku omanju ženicu od metar i po, dok ona usisava, ili pere sudove? Ne 6 sati nego 20 minuta. Izvini ali meni ta priča zvuči bizarno. Pa ja ne mogu kera od 10 kila da držim 15 minuta dok me ne zabole ruke.
Ma ja ne mogu to ni da pomislim, ali opet, on je skoro duplo teži i jači od mene. Ja sa svojih 173 visine i 72 kg težine, ne mogu da mu pariram. A setio sam se neke žurke. Bila neka dama, bogata sa velikim imanjem.Pilo se, veselilo, i počne tema o sexu. Ovi moji, odmah joj preporučiše Marka. Kažu, on može 6 sati, najbolji je od svih nas. Ona ga pogleda pa kaže, Šta će mi 6 sati???Meni treba neko da radi na imanju ceo dan , a ne da radi na meni 6 sati...

Šta podrazumevate pod terminom "da može da izdrži celu noć"? Da li mislite na činjenicu da može da kreše celu noć bez prestanka ili da svršava i nastavlja sa kresanjem dok ne zakukuriču prvi petlovi?
Ко још може целу ноћ. Једино на рате. Био је чувен један сликар који је могао два сата у комаду и то обрађивао часну сестру на гробљу.

Doduše, jedan naš drugar tvrdi da može po 6 sati bez prekida. Grmalj sa dva metra visine i preko 130 kg žive vage.
Sad praktikuje da, ukoliko je dama nežnije građe, istu postavi na svoje spolovilo otpozadi i nosi je po trosobnom stanu. Pošto u tom položaju dama ima slobodne ruke, više se puta desi da joj da usisivač ili sundjer za pranje suđa.tako da za vreme samog čina, koji traje po 6 sati, dama može i da usisa stan kao i da opere sudje. Naš drugar i inače, zaista drži do čistoće i higijene.
Ti koji se tako hvale, a imaju 130 kg verovatno slabije mogu.

Back