narezak
Aktivan član
- Poruka
- 1.287
Šta podrazumevate pod terminom "da može da izdrži celu noć"? Da li mislite na činjenicu da može da kreše celu noć bez prestanka ili da svršava i nastavlja sa kresanjem dok ne zakukuriču prvi petlovi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da je teze izdrzati zensko zvocanje celu noc nego seksŠta podrazumevate pod terminom "da može da izdrži celu noć"? Da li mislite na činjenicu da može da kreše celu noć bez prestanka ili da svršava i nastavlja sa kresanjem dok ne zakukuriču prvi petlovi?
Pustis je da vileni ubroku od pola sata nadje drugu zrtvuja mislim da je teze izdrzati zensko zvocanje celu noc nego seks
Svaka čas'Nemam pojma retko mi se desavalo mozda 2-3 puta tokom sceloga zivota
Može se. Može da se uvežbaNe mogu ti ja to. Presušiću.
Citiraš pogrešnu osobu.Svaka čas'
Damama uvek treba udovoljavati. Nije kavaljerski vaditi ga.A boli ga bas patka da je ne vadi celu noc
Jok.Citiraš pogrešnu osobu.
A tko ce je onda zadovoljitima jok, gnjavaza je to zesca
par puta ok normala
Ne kapiram brateA tko ce je onda zadovoljiti
Ili da masturbira pored tebe zivoga Ili je pustis pa neka se snalazi
Pa on ce se olinjaviti ona moze to je jasno ko danNe kapiram brate
treba da se gemblaju ljudi celu noc i da se oderu i ojedu i popadaju u nesvest sta ?
Mnogi moji ortaci neće da ližu. Jednom ortaku se smučio sekret koji je opisao kao majonez dok je lizao. I od tad reko nikad višeA tko ce je onda zadovoljiti
Ili da masturbira pored tebe zivoga Ili je pustis pa neka se snalazi
Meni je lakse lizati nego cepatiMnogi moji ortaci neće da ližu. Jednom ortaku se smučio sekret koji je opisao kao majonez dok je lizao. I od tad reko nikad više
I suplemenataZavisi od raspolozenja
hahahahahMnogi moji ortaci neće da ližu. Jednom ortaku se smučio sekret koji je opisao kao majonez dok je lizao. I od tad reko nikad više
to je klinapovao nekog drugog hahahahahMnogi moji ortaci neće da ližu. Jednom ortaku se smučio sekret koji je opisao kao majonez dok je lizao. I od tad reko nikad više
Vrat može da se ukoči od toga.Meni je lakse lizati nego cepati
Niti se zamaram Niti brinem oce li stajati u erekciju stalno a taj shmek vadzajne mi nekako postao domacim okolishem
iebe on svašta, ne bi me čudiloto je klinapovao nekog drugog hahahahah
Ja Sam sklopio dil sa jednom curom da mi moze radit fejs siting...ona bas to voli a meni onako komfornoVrat može da se ukoči od toga.