bird again
Elita
- Poruka
- 16.205
Nego ovde imamo slucajeve kod kojih to nije tako, cero 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene vani je -20 sada otprilike nemoj da ti demostriram ..Ne vjerujem![]()
A zasto imas tu turpijicuKod mene vani je -20 sada otprilike nemoj da ti demostriram ..![]()
Samo ga frederik opere u zaledjenom jezeru posle sexa!Ne možeš njega zagrijati
Penisi imaju vlastitu volju. I znaju biti baš ćudljivi. Rade šta im se prohtije i nimalo ih nije briga je li je to 'gazdi' OK ili ne. Jer, penis je sam svoj gazda, jasno...
On je ultraotporanSamo ga frederik opere u zaledjenom jezeru posle sexa!
manikiram nokte u slobodno vreme ..A zasto imas tu turpijicu?
jeste me nasmijaliOn je ultraotporan![]()
Debeli led ovde ...nemos doci do vode samo ko fol da mlataras rukama po ledu ..ma pragmatic pliva za casni krst zimi...istreniro cunu na minus...
stvarno gdje je to???Pogledajte prilog 1667219
Dakle oko -15c ali osećamo -24c
Svima se stisne, samo njemu naraste 70%Samo ga frederik opere u zaledjenom jezeru posle sexa!
Širom otvorenih očiju čekamKod mene vani je -20 sada otprilike nemoj da ti demostriram ..![]()
E to zavisi od zene ,jedna zna da ga zagrije a druga neNe možeš njega zagrijati
Penisi imaju vlastitu volju. I znaju biti baš ćudljivi. Rade šta im se prohtije i nimalo ih nije briga je li je to 'gazdi' OK ili ne. Jer, penis je sam svoj gazda, jasno...
Kod njih je -45dje si ti, yakutsk..
Arkticki krug..severno od 49 paralele..stvarno gdje je to???
Salko, ne pravite se ludi i mahniti, molim te!E to zavisi od zene ,jedna zna da ga zagrije a druga ne![]()
Aman šta nam koordinate daješ, šta se kriješ, nećemo ti doći obiti stan, hoćemo da objasniš ovim našim muškarcima kako ga digneš na -15-NAPOLJU, ali da ste napolju i ti i vršnjak tiArkticki krug..severno od 49 paralele..
Svima se stisne, samo njemu naraste 70%![]()
Nije istina povuci rec ..Salko, ne pravite se ludi i mahniti, molim te!
Na minus 10 se neće dići nikome ni da mu ga miluje najpoželjnija na planeti.
ništa ne povlači dok se lično ne uvjeriNije istina povuci rec ..![]()
ih kad sam bio mlad da stavi dasku na nju na -15 ne bi joj pomogloSalko, ne pravite se ludi i mahniti, molim te!
Na minus 10 se neće dići nikome ni da mu ga miluje najpoželjnija na planeti.