Seks, sneg i led

Ako dođe deda mraz onda i grupni sex
IMG-20241231-WA0000.jpg

По ономе што сам давно читао у иглоима је прилично топло, мада су направљени од снега. Да није тако, Ескими би одавно изумрли.
Citao sam da je fora sa iglom to sto je napolju uvek hladnije nego sto je unutra toplo. I onda taj sneg unutra koji bi trebalo da se otopi bude spolja hladjen i bude sve crvrsci i ne otapa se.

Mene hladno cesto radi. Kontra efekat, valjda se sabije toplota i krv na jedno mesto. Nabrekne ali moram oprezno da mi usi ili nos ne bi otpali. Doduse stvori se toplota tu, akumulira oko aktera.

Secam se klinac, imao sam jednu precicu do kuce koja je isla kroz sumu i tu bi navejao sneg, a ja pijan u onom rezimu da sam se skoncentrisao na ubrzan hod i to bi me malo treznilo. Srce ubrzano, klatim se ali se krecem kuda treba. Umeo bih da legnem u sneg da se malo ohladim pregrejan. Nikad nisam skroz zaspao jelte, iako bih prikuntao, jer ne bih sada pricao ovu nepricavu. To bi me otreznilo i do kuce bih bio gotov. Otac bi umeo da me doceka nekad da vidi jesam li pod gasom. Random kontrola. Verovatno bi slusao broj uboda kljuca u kljucaonicu.

Stroga glava obasjana sijalicom iza koja bi mu pravila oreol u hodniku dok bi me streljao pogledom. Iako od senke mu ne bih video lice, oci su bile tu. A onda odjednom smiren i uveren kako je sve bilo po pe esu.
Bio bih trezniji od njegovog sna uvek iako sam umeo da smestim u sebe citavo galsko bure napitka iz asteriksa i obeliksa. Nije bio problem popiti, zezati se, samo nemoj da se valjas i gegas ko neka pripalica.
Jesi pio?
Jesam, ono, drustvo, koje pice.
Aha ok. Hmmm, idi spavaj.

Back