bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.092
To se postujeNema sa mnom zajebancije ,ja kad kazem da perem sudje u kuci ja perem sudje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se postujeNema sa mnom zajebancije ,ja kad kazem da perem sudje u kuci ja perem sudje.
Ni ja obavezno perem sudjeOzbiljna sam Salko, ja to ne oprastam.
Ako dođe deda mraz onda i grupni sex
Davnoiju.
film ti se zavrsio veselo?![]()
Laku noc !!!Davnoodoh na spavanjac , pidjama na pruge i to
Topio se sneg ispod njenog vrelog dupetaDa li ste imali seks u prirodi dok pada sneg i kako je bilo?
..za pamćenje ili zaborav...![]()
Ma može deka da okaĉi samo dal će da visi?
По ономе што сам давно читао у иглоима је прилично топло, мада су направљени од снега. Да није тако, Ескими би одавно изумрли.Navikli smo na topli komfor...kako li eskimi to rade, mučenici?![]()
Citao sam da je fora sa iglom to sto je napolju uvek hladnije nego sto je unutra toplo. I onda taj sneg unutra koji bi trebalo da se otopi bude spolja hladjen i bude sve crvrsci i ne otapa se.По ономе што сам давно читао у иглоима је прилично топло, мада су направљени од снега. Да није тако, Ескими би одавно изумрли.
jel se racunaju karacine u parkicu za docek dok veje sneg?Da li ste imali seks u prirodi dok pada sneg i kako je bilo?
Brrrr. Nisam i ne pada mi na pamet. Nekako to mi nije hotDa li ste imali seks u prirodi dok pada sneg i kako je bilo?
Da, da se moja dika i ponos smrzava na snijeguBrrrr. Nisam i ne pada mi na pamet. Nekako to mi nije hot