spavach
Poznat
- Poruka
- 8.091
pa de ljudino reci dje si..doso bi ja parkirati svoj fiat cinquecento ako dje ima topla garaza...Naravno da ne krijem ..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa de ljudino reci dje si..doso bi ja parkirati svoj fiat cinquecento ako dje ima topla garaza...Naravno da ne krijem ..![]()
Kad smo vec kod toga jeste li lepili jezik za banderu zimi kao djeca ?Ako hocete da se sexate na ledu preporuka struke je roze antifriz.
Sprijecit ce npr da se guz.ica zalijepi za klupu.
sta jezik..budi musko pa cunu zalijepi...Kad smo vec kod toga jeste li lepili jezik za banderu zimi kao djeca ?
Pa nije mokra ne moze da se zalijepi a i opasno je po banderusta jezik..budi musko pa cunu zalijepi...![]()
Pa nije mokra ne moze da se zalijepi a i opasno je po banderuda se ne obori.
uh mudro zboris,kako se toga nismo prije sjetili ,nikakvih problema na -15, bitno je razgovarati i uvijek se nadje rijesenje.Nadam se da necu biti previse vulgaran: za muskarca tesko da je sta lepse u seksu nego da njegov smrznuti penis ozive tople zenske usne.
opste poznato zbog temperaturne razlike da zenama u tom slucaju pucaju plombe i zubi..Nadam se da necu biti previse vulgaran: za muskarca tesko da je sta lepse u seksu nego da njegov smrznuti penis ozive tople zenske usne.
nisam ali sam lizala ledeniceKad smo vec kod toga jeste li lepili jezik za banderu zimi kao djeca ?
opste poznato zbog temperaturne razlike da zenama u tom slucaju pucaju plombe i zubi..
Da i to ali za benderu tj za metal se zalijepi jezik i ostanes tako.nisam ali sam lizala ledenice![]()
Da i to ali za benderu tj za metal se zalijepi jezik i ostanes tako.
ja nisamDa li se ko ozledio u medjuvremenu?
Ne daj se, Salko!ja nisam![]()
Zvuči mi baš onako inspirativno..neobično mesto za seks, šuma, skije, sneg, led...ekstremni seks, dal to postoji...![]()
Ne dam lezim na kaucu i ne pomjeram.Ne daj se, Salko!![]()
Jesi li primoran na toNe dam lezim na kaucu i ne pomjeram.
jesam moram sa zenom film gledatiJesi li primoran na to?
Gledaj film i lepo se ponasajjesam moram sa zenom film gledati![]()
Naravno nisam lud da se protivimGledaj film i lepo se ponasaj![]()
Reklame ili si u wcNaravno nisam lud da se protivim
Nema sa mnom zajebancije ,ja kad kazem da perem sudje u kuci ja perem sudje.Reklame ili si u wc?