bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.092
Sad ga svi izvadili i gledaju ga!
Spavač pih kaka to, ne diraj! Ahaaa Pragmatic!! Pusti to sad!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ga svi izvadili i gledaju ga!
Za pitanja o Deda Mrazu zaduzena je @PinocchioHoćeš reći da Djeda Mraz ne postoji?![]()
Iso sam vezbati napolje ... hahahahahaSad ga svi izvadili i gledaju ga!
Vezbaj, valja seIso sam vezbati napolje ... hahahahaha
Ti sa tim pranjemFrederik dok ga plahne u jezeru upeca lososa usput,a kad mu se zaledi eto i sladoleda
Salko je tuzan zbog klizaljkiI na klizaljkama ..
Nijekita je poput dilda, nesalomljiva...
kod mene ovako..bio nekad prav sad se izderfomisao zbog stomaka..Ima i onaj Peyronijev sindrom (zakrivljeni penis) e kod njih su česti lomovi![]()
DaSalko je tuzan zbog klizaljki![]()
Rekoh ti da ne mislis na to, i proci ce
pa jedino ako pragmatic nije DM, pa zato krije lokaciju..Hoćeš reći da Djeda Mraz ne postoji?![]()
To je bilo traumaticno iskustvo i nije za zajebanciju.Rekoh ti da ne mislis na to, i proci ce![]()
Ja ti stvarno verujemTo je bilo traumaticno iskustvo i nije za zajebanciju.
Meni se slabo dize,ali dohakao sam mu.Sada hodam na rukama.kod mene ovako..bio nekad prav sad se izderfomisao zbog stomaka..![]()
![]()
Samo pazljjivo , neka ne koristi cekic ... ko zna mogao bi se ostetiti od lupanja ..nedaj boze ispravitiSalko ga na silu ispravlja![]()
Naravno da ne krijem ..pa jedino ako pragmatic nije DM, pa zato krije lokaciju..
Na minusu udarac cekicem ga razbija kao staklo.Samo pazljjivo , neka ne koristi cekic ... ko zna mogao bi se ostetiti od lupanja ..nedaj boze ispraviti![]()
Da nece moj dika i ponos da bude ko kifla.Salko ga na silu ispravlja![]()
Nisam probao ali ti verujem na rec..Na minusu udarac cekicem ga razbija kao staklo.