- Poruka
- 49.845
Da li ste imali seks u prirodi dok pada sneg i kako je bilo?
..za pamćenje ili zaborav...
..za pamćenje ili zaborav...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno nikakoZvuči mi baš onako inspirativno..neobično mesto za seks, šuma, skije, sneg, led...ekstremni seks, dal to postoji...![]()
Pa uvuku se u iglu i kresnu seNavikli smo na topli komfor...kako li eskimi to rade, mučenici?![]()
Pa uvuku se u iglu i kresnu seunutra je toplo.
A zamisli da si žena eskimu, dođe mu prijatelj u goste a on mu ponudi piće, večeru i tebe, ako gost odbije sex sa tobom to teška uvreda tvom mužuZnači eskimi i seks u prirodi dva pojma..![]()
Unutra je furunaPa uvuku se u iglu i kresnu seunutra je toplo.
Sa mojim bivšim pre nego smo napravili klince, na Zlatiboru među borovima u snegu.
Dobro bilo , kad se hoće sve se može![]()
Udju u iglu?Pa uvuku se u iglu i kresnu seunutra je toplo.
Misliš da im se na minusu može dići?Realno, verujem da kad krene akcija na zimu zaboraviš...![]()
Ajde, ocutacuMisliš da im se na minusu može dići?![]()
Aham, nekada su živjeli u igluima, sad u kućama sa strujom, vodom i internetom i umjesto da se ebu i oni, baš kao i vi, palamude po forumima.Udju u iglu?
Garantovano bi bila tvrdaNeka hvala, ne bih da mi se smrzne kita.![]()
Misliš da im se na minusu može dići?![]()
Izvini što ti na ovoj temi, između smrznutih i dignutih čestitam ali..Ajde, ocutacu![]()
Po prvi put u životu!Garantovano bi bila tvrda![]()
Ma jok bona, ni u moru se ne diže većini, samo lažu po ljisu a kamoli na -10Pa pazi, ja se nadam da može, nada poslednja umire...![]()
Jel se racuna u autu, u prirodi, dok pada sneg? To jest delimicno u autuDa li ste imali seks u prirodi dok pada sneg i kako je bilo?
..za pamćenje ili zaborav...![]()