seks sa vise zena kako je to?

S

sens090

Gost
iako mi je malo toga nepoznato u ovoj sferi zivota...nemogu se pohvaliti takvim iskustvom, ali mogu da prepostavim da je iskustvo izuzetno stimulirajuce, naravno, uz preduslov da su svi upleteni u to emotivno,sexualno i na druge nacine zrele osobe te da dobrovoljno stupaju u takve odnose. I naravno, uvijek voditi racuna o zastiti jer u takvim slucajevima se rizik od STD povecava za 200%...a ono sto mi nije jesno u tvom pitanju...vise zena uporedo ili u isto vrijeme....ovo prvo jako dobro mogu da objasnim hahahahhahaa :D

Golub

Elita
Poruka
17.518
Nije baš ko što Ankora priča, ali nije ništa preterano.
Može kad su one bi pa se medju sobom zabavljaju, a ti upadneš malo tamo, malo ovamo, teže je ako moraš ti obe da zadovoljavaš. Nije problem toliko u kondiciji koliko u ženskoj sujeti - odmah se postavlja pitanje koja će biti prva, zašto radiš ovoj ovo, a onoj ono...
U svakom slučaju zahteva puno takta s muške strane da bi funkcionisalo kako treba i da te sledeći put ne ostave ispred vrata.

dog face

Poznat
Poruka
7.500
Može kad su one bi pa se medju sobom zabavljaju, a ti upadneš malo tamo, malo ovamo, teže je ako moraš ti obe da zadovoljavaš. Nije problem toliko u kondiciji koliko u ženskoj sujeti - odmah se postavlja pitanje koja će biti prva, zašto radiš ovoj ovo, a onoj ono...
U svakom slučaju zahteva puno takta s muške strane da bi funkcionisalo kako treba i da te sledeći put ne ostave ispred vrata.

a reci mi Golube u kom si taktu ove pidzge cepo jel u 3/4 ili 4/4 taktu ili ?

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
ma tebe triba natamburat podupetu

slažem se

- - - - - - - - - -

znači, probati samo da imaš kome reć na pivi da si probao.