Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 13.664
Laka za rukovanje rođo, samo pazi posle seksa bole mišići na nogama kao da si trčao maraton.
I istina je ono da je lakse manevrisati kad je mrsavija
Od sad samo mrsavice![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laka za rukovanje rođo, samo pazi posle seksa bole mišići na nogama kao da si trčao maraton.
I istina je ono da je lakse manevrisati kad je mrsavija
Od sad samo mrsavice![]()
Prisloniš ga uz mršavu guzu on monstrum,prisloniš uz veliku guzu on crvić.Mesave zene omaju par prednosti:
1 ne mozes dobiti bruh posle seksa sa njom
2 kad se namesti u dogi, jednostavno je a ne da te intimizira cinjenicom da je u precniku 3 puta sira nego ti, kao Mont Everest da osvajas
3 ko nema domet u duzinu, lakse ce se ukopiti

Mislim da si mršavaOva tema me napada![]()
Mesave zene omaju par prednosti:
1 ne mozes dobiti bruh posle seksa sa njom
2 kad se namesti u dogi, jednostavno je a ne da te intimizira cinjenicom da je u precniku 3 puta sira nego ti, kao Mont Everest da osvajas
3 ko nema domet u duzinu, lakse ce se ukopiti

Isti slučaj,vrdam,nemam iskustva,obrukaću seДобро све то за мршаве,
Него немам искуства са дебелим женама. Јел испада код буцмастих.?!? Једна Буцка ми се намешта, а то ми баш блам...![]()

Isti slučaj,vrdam,nemam iskustva,obrukaću se
Čekam komentare![]()
Gde god da gurneš ulazi, šta god da uhvatiš sisaКод мршавих је све ок
Али, Ништа горе него када испада.....![]()
Niko ne voli debele.Чекам тему, секс са дебелом. Ео сео сам на хоклицу и чекам
Искуство 0 бодова...![]()
NetačnoNiko ne voli debele.![]()
Skoro svi pišu ružno o debelim ljudima. Ženama pogotovo. I u realu je slična situacija. Kažu, nije prirodno, nije kulturno, ismevanje na svakom koraku.Netačno
Zavisi koliko je gojazna osoba, bucke sigurno imaju veću prođu od onih baš mršavih, ali ako je baš baš jača, onda sigurno pada privlačnostSkoro svi pišu ružno o debelim ljudima. Ženama pogotovo. I u realu je slična situacija. Kažu, nije prirodno, nije kulturno, ismevanje na svakom koraku.
To je tako poražavajuće.
Pa da.Zavisi koliko je gojazna osoba, bucke sigurno imaju veću prođu od onih baš mršavih, ali ako je baš baš jača, onda sigurno pada privlačnost
Ali to je slučaj sa svakom osobinom koja ode u ekstrem, nije samo pitanje debljinePa da.
Bucke se trude mnogoДобро све то за мршаве,
Него немам искуства са дебелим женама. Јел испада код буцмастих.?!? Једна Буцка ми се намешта, а то ми баш блам...![]()
A priiiiičaj, pretvorili smo se u uhoKoliceBucke se trude mnogoprobaj..
Sad bez sale, ne ispada, al definivno u dogiju osecaj da izmedju ima vise vuzice nego sto bi trebalo npr xD
Sad me teras da pricam previse intimne stvariAl kad sam bio sa jednom, bas bas gabaritnom davno, moralo je da se prilagodjava ne bi li se ukopili kako valja
![]()

Bra'o?E, prosla tema o mrsavoj ribi mi je izbrisana jer je otisla predaleko.
Ali znam da se pitate sta se desilo?
Bilo je seksa, sve je proteklo u najboljem redu.
Iskreno, kako volim malo chubby girl navikao sam na ono da se cuje pljas pljas, ovaj put se culo skripanje ali malo drugacije, kao kocnica na autu kad treba da se mijenja.
I istina je da malo zulja![]()