sta vi mislite ja sam za to da bude bez... zelim vasa misljenja o tome da li tako ili ne skinuo sam joj nevinost bas pre neki dan bez kondoma i neznam da li to da radimo sa ili bez vec smo 9 meseci zajedno... i meni je prvi put sa njom to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sta vi mislite ja sam za to da bude bez... zelim vasa misljenja o tome da li tako ili ne skinuo sam joj nevinost bas pre neki dan bez kondoma i neznam da li to da radimo sa ili bez vec smo 9 meseci zajedno... i meni je prvi put sa njom to...

i ja bih kod te komšinice na kafuBez kondoma vise ne idem ni kod komsinice na kafu![]()

Ali posebno me fascinira ta recenica " ....skin'o sam joj nevinos' bas pre neki dan...."
A sad jos i ova genijalna zamisao.....blago njoj pored tebe![]()

a i tebi je prvi putsta vi mislite ja sam za to da bude bez... zelim vasa misljenja o tome da li tako ili ne skinuo sam joj nevinost bas pre neki dan bez kondoma i neznam da li to da radimo sa ili bez vec smo 9 meseci zajedno... i meni je prvi put sa njom to...

kako je to rekao, kao da joj skidao crep s krova.
u pocepanim starim boksericama, prljavom majicom u kojoj je prespava i češe se za muda jer misli da je to jedna od par osobina ''pravog'' muškarca.Ja ga zamisljam s cackalicu medju kvarni zubi dok to izgovara....
u pocepanim starim boksericama, prljavom majicom u kojoj je prespava i češe se za muda jer misli da je to jedna od par osobina ''pravog'' muškarca.
A moguće je da se i strini pohvalio kako je kresnuo nevinu.

Pa se okuražio i muva njene drugarice, a one o njemu misle sve zadnje.I plus se pohvalio drugarima ispred zadruge
A frizura "nemam pola lobanje" jer se masna kosa deformisala od spavanja
iskreno ja sam za to da se radi bez ali nisam nimalo iskusan u tome... sta drugi preporucuje da li je bolje da radimo sa ili bez?
))vid šta nam reko, stroncijume!ko se bre hvali ae bre majmuncine male xD to necu reci ni najboljem drugu nego se cimam da li je moguce da navucem neku bolest i ako je moguce i da joj nebi napravio detesta drugi preporucuje da li je bolje da li tako ili sa

vid šta nam reko, stroncijume!![]()

ko se bre hvali ae bre majmuncine male xD to necu reci ni najboljem drugu nego se cimam da li je moguce da navucem neku bolest i ako je moguce i da joj nebi napravio detesta drugi preporucuje da li je bolje da li tako ili sa
Stavi kondom i ne seri vise...kad ne kontas nista 
vid šta nam reko, stroncijume!![]()
I to oljuštena crvena boja i loš odnos ulja i benzina i dimi mu mnogo!Sirovina, s cackalicu medju kvarni zubi i APN 4![]()

Laki, pa što mene citiraš?Kakvu bolest da navuces ako imate odnose samo vas dvoje,a ne hebete se okolo sa kim stignete...Kondom je ok i trea da ga koristis ako neces da postanes cale,ali moze i ona da koristi pilule,pa se menjajte,malo ti stavis kondom malo ona pilule i milina.