Seks sa dugokosim muškarcem

mekflajic postavi fotku
233678.png

kao ocvalog proćelavog dugokosog rokera zanima me koliko je to ženama privlačno.
mislim da će žensku pažnju pre privući dugokosi muškarac nego još jedan u nizu podšišani

Nisam nesto siguran da ce procelavi dugokosi roker biti nesto jako privlacan zenama, ne vidim da bas trce po gradu za takvima, ali neka se one izjasne.

Mada, zavisi sta ti je ciljna grupa za pitanje, ovaj ljis je uglavnom prepun zena 40+, sa brakovima iza sebe i ne bas fenomenalnim raspolozenjem, ne znam koliko ti je merodavno, tj. koliko ti je to ciljna grupa.

Ja ne volim devojke sa kratkom kosom ali ono bas kratkom kaomusko tipa brnabic frizura..

A meni licno i mnogim muskarcima ne stoji kratka kosa a isto tako mnogima ne stoji duga.
U pitanju je i to kako kome pase uz facu, bradu itd...

Dok meni sve devojke kratke kose ko brnabic frizuru i one fudbalerske bas kratke nikako mi nisu privlacne i nasuprot muskih nekako nikako ne pasu devojkama i ne izgledaju zenstveno dok kod muskaraca to nije slucaj...

Elem moda se menja pase i ukus zena menja zavisno sta im mediji serviraju...

Ali one koje ne vole dugu kosu da im dodje Bred Pit ili neka medijska licnost na koga se pale i da ima dugu kosu ne bi postojalo ne tako da to je relaivan pojam kod njih...

Ja imam duzu kosu kao lik sa mog avatara nekad malo kracu ali nikad preduzu od toga, i stavljam je u rep i polu rep nekad...

Nije definisano u temi koliko duga kosa, tj sta se podrazumeva pod dugom?

Poslednja izmena:

Back