seks s nekim....

Ovdje ne mislim seks sa svakim, vec sa nekim s kim ste u rodu, mislim kao 5 ili 6 koljeno, bukvalno od vaseg pra-ujaka(maminog ujaka) kcerkom!
To je 5 stepen srodstva, iako je po zakonu dozvoljeno sa 4 stepenom stupiti u brak, mislim ovdje na moralnu kres varijantu!
Onako cisto iz radoznalosti da li je neko kresno rodicu ili rodjaka!:D

Ja nisam sustigao ni jednu rodicu, mada imam jedan veoma dugacak spisak, a sve lijepe i dobre i ispunjavaju zakonske uvjete 5 stepen srodstva i dalje.... ali eto!

5o koleno i ne poznajem nikoga... :think: :)

Ovdje ne mislim seks sa svakim, vec sa nekim s kim ste u rodu, mislim kao 5 ili 6 koljeno, bukvalno od vaseg pra-ujaka(maminog ujaka) kcerkom!
To je 5 stepen srodstva, iako je po zakonu dozvoljeno sa 4 stepenom stupiti u brak, mislim ovdje na moralnu kres varijantu!

Ja nisam sustigao ni jednu rodicu, mada imam jedan veoma dugacak spisak, a sve lijepe i dobre i ispunjavaju zakonske uvjete 5 stepen srodstva i dalje.... ali eto!

Ako je dozvoljeno, samo napred

:dash: Planiram u narednih dve-tri godine da nabavim psa, već sam odabrala rasu i smatram da je već vreme da se raspitujem o krvnim linijama da bih kod svoje kuje izbegla incest a ti razmišljaš o rođacima?! :sad2: Ko je tu bolestan? :think:

Ti sto razmisljas o psima! :D Incest zakonski izbjegavam! Pricam o moralnom! I onko pitam samo me interesuju misljenja drugih, jer to je kao neka opasna tabu tema, a nema tog kome nije se digao na dalju rodicu ili ko nije ovlazio na daljeg rodjaka, al onih rodjaka kako to smatraju djedovi i babe, kao npr. e znas onog tamo e njegov djed je nama rodjak! :D

Ti sto razmisljas o psima! :D Incest zakonski izbjegavam! Pricam o moralnom! I onko pitam samo me interesuju misljenja drugih, jer to je kao neka opasna tabu tema, a nema tog kome nije se digao na dalju rodicu ili ko nije ovlazio na daljeg rodjaka, al onih rodjaka kako to smatraju djedovi i babe, kao npr. e znas onog tamo e njegov djed je nama rodjak! :D

Pazi crnjak! Poginuo mi je brat od rođene tetke. Okupila se cela familija, ja, naravo, pomažem koliko i kako mogu, naravno, žestoko sedirana... Jedan ujak iz familije, mamin brat od rođenog ujaka me zove na stanu i upoznaje me sa svojim sestrićem, sinom mamine sestre od istog tog ujaka i nekako zvanično naglašava tom dečku kako sam mu ja sestra... Da bi mi tek posle mama objasnila kako je taj brat od tetke koji iače živi u Švajcarskoj krenuo da se raspituje za mene onako izokola... :dash: *Ebem ti familiju, posle mi je od te tetke stigao takav paket... Prosto je ženu grizla savest što joj sin ne poznaje braću i sestre. Ne mogu da računam koji je to stepen srodstva, računaj ako te ne mrzi. Njegov deda i moja baba su bili rođeni brat i sestra. Meni je to bilo gadno.

Samo da ti kažem da se i u kinologiji incest izbegava i u principu se ne primenjuje pre 4. stepena da bi se izbegle nasledne bolesti.

Zainteresirao bi se za tebe, ali nekako nikako da dokucim tvoju sliku! Ma da sam temu onako postavio,cisto iz zanimacije, zelim da znam sta ostali ljudi misle o tome! Jer ako smo na kraju krajeva svi potekli od Adama i Eve, sto znaci u daljem kontekstu prckarali smo se izmedju sebe...ccc....e to je brate bolesno! Mada ovako ima par osoba koji su mi stvarno dalji rod ali ipak dalji pa nekako kad ih geledam jebga, mozda bi i mogao zazmiriti pa zgrijesit ali ipak ne, pa me ponukalo moje razmisljanje i gledanje, pa javno izlozio da vidim ostale! :D

Ubicu se sada sto nisi zainteresovan..:rotf: e da postali smo od Adama i Eve..:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Mislis od tada je koza mnogima najbolja "drugarica":mrgreen:

Ne to nego da su posle toga svi ljudi potekli od Noja i njegovih potomaka koji su, ako su se i razrodili posle toliko vremena od Postanja, opet svi ostali u krvnom srodstvu. Dakle, to je paradoks Biblije: protivi se incestu a s druge strane, ako se tumači bukvalno, ispada da smo dva puta u istoriji mi, ljudi postali iz direktnog ili indirektnog incesta. I sve životinje drugi put, kad je Noje spakovao po par od svih vrsta koje je ON smatrao prihvatljivim.

Ne to nego da su posle toga svi ljudi potekli od Noja i njegovih potomaka koji su, ako su se i razrodili posle toliko vremena od Postanja, opet svi ostali u krvnom srodstvu. Dakle, to je paradoks Biblije: protivi se incestu a s druge strane, ako se tumači bukvalno, ispada da smo dva puta u istoriji mi, ljudi postali iz direktnog ili indirektnog incesta. I sve životinje drugi put, kad je Noje spakovao po par od svih vrsta koje je ON smatrao prihvatljivim.

Ma da citao sam tako nesto! Ali nisam naisao na vise osuda nego na ovoj temi! Ma da ono sto si pricala za prethodnu jeste istina da se rodbina mnogo manje poznaje i da je mnogo vise otudjena! Vise vjeruje se nekom strancu nego rodjenome! Ali tako vrijeme doslo, obicno to vuce od daljih korjena!:D A ako sam shvatio ti i taj rodjak ako poticete od brata i sestre nalazite se u 6 stepenu srodstva, ni zakon vam ne moze nista!:D Heheh

aj sto je vrucina nego me i komsija opomenuo za placanje neta...vezano za temu...nije me briga...samo da se narod voli:neutral:

Ebeš zakon, ovo o čemu ti pričaš je bolesno. Tako nešto mi ne bi palo na pamet ni u snu. :dash:

Ma da citao sam tako nesto! Ali nisam naisao na vise osuda nego na ovoj temi! Ma da ono sto si pricala za prethodnu jeste istina da se rodbina mnogo manje poznaje i da je mnogo vise otudjena! Vise vjeruje se nekom strancu nego rodjenome! Ali tako vrijeme doslo, obicno to vuce od daljih korjena!:D A ako sam shvatio ti i taj rodjak ako poticete od brata i sestre nalazite se u 6 stepenu srodstva, ni zakon vam ne moze nista!:D Heheh

:dash: Joj, gde je onaj smajli što povraća?!

Мени не. Једном приликом сам упознао једну девојку која ми се јако свидела... а и ја њој. Рођака. Само није била таква реакција, него су се једноставно све симпатије претвориле у оно осећање које иначе имаш према сестри. Мада је даљи род, али свеједно.

А иначе ми је одвратно по (америчким) филмовима када видим како им је брак између браће и сестара по тетки/стрицу/ујаку најнормалнија ствар... :eek:
Nije samo na filmovima..baci pogled na istoriju..englezi,francuzi,spanci .a i ostali ..posebno na dvorovima su se zenili sa bliskim rodjacima..zna se iz kojih razloga..pa su se radjala degenerisana,bolesna,mrtvorodjena deca..bolesno je kako god bilo..da nije tako ..ne bi bilo zakonom definisano..ko sme i do kog srodstva..

Back