- Poruka
- 87.245
Neizdepilirane?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neizdepilirane?
to bi mogao najbolje objasniti @Sebastian6 koliko mi se činisad stvarno pade mi na pamet..partizani su samo i mogli da se seksaju u sumi i to da odu dalje od logora gde su stacionirani. da li je onda bila opasnost da ih navataju nemci? e to je zaista da zbog seksa nahebes
i jos ces zverati okolo da neko vec ne radi u okoliniMajko moja sada ću sutra pentrajući se po planini, provlačeći se kroz šume, gazeći po zaleđenim potocima (jel da da mi dobro ide ova romant'ka)... sa smrznutim doopetom, ukočenim prstima, belim trepavicama... da razmišljam: "Hm, da li bi ovde mogao neki sekss na ex da padne... Jel mnogo hladno? Blatnjavo? Vlažno (khm)? Ušuškano? Vetrovito?".
A cilj mi je bio da mozak isključim.
Ma kakvi. To teško.i jos ces zverati okolo da neko vec ne radi to okolo![]()
ma da,stoji dok se ne otkravivaljda se smrzne i stoji ko precka![]()
Kako beše posle Igmanskog im sekli promrzla stopala i šake. Tako i sa korišćenim delovima tela u ovoj temi :/evo ti i pesma da je pevusis dok setas
Što je najgore znam je napametevo ti i pesma da je pevusis dok setas
ima da me se setis sutra u setnji kad krenes da je pevusisŠto je najgore znam je napamet![]()
![]()
jos ostavis trag u snegu![]()
Zločestoima da me se setis sutra u setnji kad krenes da je pevusis![]()
Iskustvo?inače vezano za temu da ne komentarišem bolje jaooo![]()
![]()
ali se na toplom opet vrati u normaluali se i skuplja![]()
Nikad nije ispod 5.Vidim svi puni iskustva. Hajde lepo priznajte da kada padne ispod 5C ni ne izlazite napolje, a kamoli da upražnjavate seks na hladnoći u prirodi.
Stepeni momče, 5 stepeniNikad nije ispod 5.![]()
u vlaznoj i toploj sredini se i dodatno siriali se na toplom opet vrati u normalu![]()
kad si napolju na minusu to je već sex…Jel realan?
samo do određene mjere, nakon toga sa transformira na manju dimenzijuu vlaznoj i toploj sredini se i dodatno siri