Seks na zahtev: Znaci zodijaka koji će najverovatnije imati "prijatelje sa pogodnostima"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
65.358
Koja tri znaka su najveći igrači, karači i problematični partneri?


zodiac-mate.jpg


LAV (23. jul – 22. avgust)

Poznati po svom delikatnom kompleksu ponosa i boga, Lavovima je potrebno obožavanje i potvrđivanje ljudskog dodira više nego bilo kom drugom znaku zodijaka. Češće nego ne, Lav će imati gomilu obožavalaca spremnih da se dodvoravaju i prijatelja spremnih da ponude telesnu korist. Kada se osećaju slabo, oni se spuštaju i nisu iznad toga da nekoga koriste za prolazni osećaj punoće koji pruža želja.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Ovi ljudi su asovi u glumljenju romantike, nežnosti i iskrenog interesovanja i to je ono što ih čini najmonstruoznijim od svih. Oni više vole da stvari budu aktuelne, a seks ležeran uz veliku dozu muljaže.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Jarac je jednako napaljen kao i svaki drugi zemaljski znak, iako je zauzetiji i beskrajno manje zainteresovan za sve zavrzlame i očekivanja romantične veze. Gledaju na seks kao na ventil za otpuštanje, a partnere više kao dodatak za čin nego jednakih u njemu. Moraju da se pokazuju, ali su veoma malo zainteresovani za hvatanje osećanja, sklapanje prijateljstva ili čak upoznavanje sa pogodnostima koje oni preferiraju. Jarac je takođe znak seksa kao transakcije i oni su više nego voljni, i zapravo prilično uzbuđeni izgledima, moći i profesionalnim fleksibilnošću plaćanja seksa.
 
Što se ljutiš? Nisi na spisku?
И знак и подзнак. Ово је већ ко зна који оут да нас лавове нацрњујеш!
Па сам се тешила подзнаком а ти сад и по јарчевима!
Оа ја сам дакле монструм!?
:azdaja:
 

Back
Top