Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
Otisla sam sa drustvom na plazu iako je bio oblacan dan i duvao je vjetric. Tamo je bilo vrlo malo ljudi, na svaka 2 metra peskir. Moji iz ekipe otisli da se kupaju, a ja ostala na obali da se "vjetrim". Sjedila sam i povremeno bacala pogled ka ljudima oko mene. Na nekih 3 metra od mene sjedio je ne bas mladi par, okrenuti jedno ka drugom, zagrljeni i ljubili su se...Ono sto je bilo cudno je sto je zena bila zaogrnuta nekom velikoj maramom koju je muskarac stavio i preko svojih ledja, obmotao se, tako da se nije moglo vidjeti gdje su mu ruke niti
Odmah sam pomislila da je u pitanju seks, ali se nisu mrdali pa sam to sebi izbacila iz glave
Proslo nesto vremena, ja i dalje zvijeram unaokolo kad dunu neki vjetric, podize maramu i ja vidjeh da je muskarac u ruci drzao dildo 
I ja pocnem da se smijem, ne naglas naravno. Oni su se stalno okretali da vide da li ih je iko skontao i vidjeli mene da se smijuljim. Gledaju me oboje
, a ja prasnem u smijeh
Odmah sam uzela torbu i izvadila mobilni da kao fol nesto prckam po njemu, samo da ih ne gledam i da prestanem da se smijem
Prestali su tek kasnije, a ja vise nisam smjela da pogledam tamo
Uvijek vidim sve sto ne treba... 

Vjerovatno su izabrali taj oblacan dan da isprobaju svoju fantaziju jer su znali da ce biti malo ljudi na plazi
Pitanje je da li ste vi vidjeli nekad nesto slicno, i da li biste se usudili na takvu egzibiciju?

Vjerovatno su izabrali taj oblacan dan da isprobaju svoju fantaziju jer su znali da ce biti malo ljudi na plazi

Pitanje je da li ste vi vidjeli nekad nesto slicno, i da li biste se usudili na takvu egzibiciju?