Seks kao nešto najvažnije u životu?

Ja kako vidim ona se ponosi svojim seksualnim ,,dostignućima" i promoviše ih ovde javno. Sva sreća pa postoji neko ovako ,,zatucan" kao ja da je malo ,,prodrma".
А зашто да се и не поноси ако се уопште поноси?
То је њен живот, њена сјећања и све у чему је уживала. Себе и друге чинила срећним. Ништа ту нема лоше. Не мислим ја да си,,затуцан" него си помало ограничен и поводљив. Видио сам горе да кривиш већу средину за све лоше. Значи на тебе могу други утицати на разне начине. А то што си из мале средине, нема никакве везе, немој да ти то буде икакво ,,правдање". Сви сам различити и имам различите ставове.

Не мислим ја да си,,затуцан" него си помало ограничен и поводљив.
Ja čvrsto stojim na svojim izgrađenim temeljima za razliku od nekih koji se ljuljaju stojeći na drvenim drškama.
Видио сам горе да кривиш већу средину за све лоше.
Sve što sam loše (znači samo loše, postao sam ja i mnogo toga dobrog u većoj sredini) postao sam zahvaljujući većoj sredini.

Poslednja izmena od moderatora:
Ово је ЉиС и овдје се пише једноставно свашта, мада када је ријеч о Паули и њеном писању то није онако како ти ти хоћеш да представиш. Мени је чудно да си ти уопште на ЉиС-у са свим тим становима.
Ja čvrsto stojim na svojim izgrađenim temeljima za razliku od nekih koji se ljuljaju stojeći na drvenim drškama.

Sve što sam loše (znači samo loše, postao sam ja i mnogo toga dobrog u većoj sredini) postao sam zahvaljujući većoj sredini.

Poslednja izmena od moderatora:
Promoviše kurvaluk javno o tome se radi i to je problem. Niti je znam niti želim da je lično upoznam.
Ахахаха ти си немогућ заиста.
Чуј ,,курвалик". 😂😂😂
Па и да је тако, то није забрањено. Јеси сигуран да знаш шта у бити значи термин ***** кад га тако олако и често употребљаваш?

Back