Seks kao nešto najvažnije u životu?

Meliot

Veoma poznat
Poruka
12.981
Malo po malo pa na naslovnoj strani nekog portala u Srbiji naletim na neku temu o seksu, ovakav dobar a onakav ne valja, dobar je za zdravlje, kako da poboljšate seksualni život... Pa se nešto razmišljam, ispade na kraju da je seks, kakav god, najbitniji na svetu, bitniji od porodice, od obrazovanje, od politike, od kulture... Evo jednom članka od juče o ,,blagodetima" seksa. Šta mislite o ovom fenomenu današnjice?

https://superzena.b92.net/veze-i-odnosi.php?yyyy=2023&mm=09&nav_id=2391372

Poslednja izmena:
Nije problem u tome što je izašao neki članak o seksu, nego to skoro svakog dana izlazi na naslovnim stranama najčitanijih portala u Srbiji, pa čovek lako može da stekne utisak čitajući vesti na internetu da se planeta Zemlja vrti oko seksa a ne oko svoje ose na primer.

Nije problem u tome što je izašao neki članak o seksu, nego to skoro svakog dana izlazi na naslovnim stranama najčitanijih portala u Srbiji, pa čovek lako može da stekne utisak čitajući vesti na internetu da se planeta Zemlja vrti oko seksa a ne oko svoje ose na primer.
Живот се и врти око секса.

Штс мислиш, зашто су и како настала скоро сва уметничка дела?

Зашто мушкарци вековима јуре богатство, моћ и славу?

Због птичке!

То је сурова истина

Да мушкарци не јуре птичку, не би било ни развоја човечанства и цивилизације.

Живот се и врти око секса.

Штс мислиш, зашто су и како настала скоро сва уметничка дела?

Зашто мушкарци вековима јуре богатство, моћ и славу?

Због птичке!

То је сурова истина

Да мушкарци не јуре птичку, не би било ни развоја човечанства и цивилизације.
Хоћеш рећи да браћа Wright нису јурили за птичком данас ми не би имали авионе којима путујемо, или да Тесла такође није јурио за горе поменутом човјечанство не би имало дамас струју?

Хоћеш рећи да браћа Wright нису јурили за птичком данас ми не би имали авионе којима путујемо, или да Тесла такође није јурио за горе поменутом човјечанство не би имало дамас струју?
Хоћу рећи баш оно што сам већ јасно написао, а то што је Тесла био изузетак, не мења чињеницу да ти, као и сви остали на свету, радиш и ствараш зарад птичке.

Хоћу рећи баш оно што сам већ јасно написао, а то што је Тесла био изузетак, не мења чињеницу да ти, као и сви остали на свету, радиш и ствараш зарад птичке.
Ти си овдје изнио тврдњу да је птичка главни мотив и покретач свега. Да иста не постоји, нико се не би трудио ни имао амбиције да ишта оствари у животу. Ја сам Теслу онако поменуо, значајна личност у животу а толико тога иза себе оставио.
Шта мислиш да ли је птичка нпр главни мотив Новака Ђоковића, за све ове резултате и што покушава да постане на неки начин "бесмртан" тј да све рекорде подигне на ниво изнад?

Ти си овдје изнио тврдњу да је птичка главни мотив и покретач свега. Да иста не постоји, нико се не би трудио ни имао амбиције да ишта оствари у животу. Ја сам Теслу онако поменуо, значајна личност у животу а толико тога иза себе оставио.
Шта мислиш да ли је птичка нпр главни мотив Новака Ђоковића, за све ове резултате и што покушава да постане на неки начин "бесмртан" тј да све рекорде подигне на ниво изнад?
Шта мислиш, да нема птичке, да ли би ти ишао на посао, стварао, радио, учио, или би изгубио 80 % мотива да нема птичке?

Шта мислиш, да нема птичке, да ли би ти ишао на посао, стварао, радио, учио, или би изгубио 80 % мотива да нема птичке?
Е видиш нисам о томе размишљао на тај начин па да ти могу дати недвосмислен одговор.

Него, де ти мени одговори на све ово што сам те питао до сад на овој теми.

Е видиш нисам о томе размишљао на тај начин па да ти могу дати недвосмислен одговор.

Него, де ти мени одговори на све ово што сам те питао до сад на овој теми.
Ма, лако је поставити питање.

Тешко је изнети став без питања. Дај, изнеси став, пусти питања.

Иначе, како рекох, скоро све што мушкарци раде, раде 80% због птичке.

Да нема Јелене, Ђовак не би био то што јесте.

Ма, лако је поставити питање.

Тешко је изнети став без питања. Дај, изнеси став, пусти питања.

Иначе, како рекох, скоро све што мушкарци раде, раде 80% због птичке.
Да ли то онда значи да смо ми прави пичкопаћеници?
Да нема Јелене, Ђовак не би био то што јесте.
Могуће да не би, не знам ја то. Ето Тесла је успио без птичке.

Могуће да не би, не знам ја то. Ето Тесла је успио без птичке.
Тесла је био изузетак у сваком погледу.
Па, ипак, он је, колико сам читао, свесно одустао од птичке, да би енергију усмерио на рад, што даље имплицира да је сексуална енергија изузетно јака, те ју је усмерио у рад и стварање, а ко боље зна вредност енергије од Тесле?

Тесла је био изузетак у сваком погледу.
Па, ипак, он је, колико сам читао, свесно одустао од птичке, да би енергију усмерио на рад, што даље имплицира да је сексуална енергија изузетно јака, те ју је усмерио у рад и стварање, а ко боље зна вредност енергије од Тесле?
Ето видиш онда да птичка није главни мотив и покретач у животу мушкарца. Сад си овим признао.

Ето видиш онда да птичка није главни мотив и покретач у животу мушкарца. Сад си овим признао.
Написао сам да је сексуална енергија изузетно јака. У конкретном случају, анализирсли смо Теслу, који је посебна прича. Другачији од свих.

Птичка је, више, метафора за нешто много јаче. А секс је битан део тога. А то је тема.

Ako je to tvoja percepcija i smisao života (seks) ne znači da svi isto tako razmišljaju.

Back