- Poruka
- 25.037
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam već duboko kompromitovana osobaKad ovo vidi @Paula![]()

Pa zaista, ako se tema shvati ozbiljno, nema šta da se kažeПа заиста, тотално је ван сваког смисла писати ишта на ову тему.

ne idi u detaljeKoji se sex računa, pravi ili virtuelni?
I ja pitam za neku tamo drugaricu![]()
Pa zaista, ako se tema shvati ozbiljno, nema šta da se kaže![]()
Pitaju studenta etf-a šta je cyber sex. Ovaj će: cyber šta?Koji se sex računa, pravi ili virtuelni?

Imaš temu za vicoteku, ok?Pitaju studenta etf-a šta je cyber sex. Ovaj će: cyber šta?
Pitaju studenta mašinskog isto. Odgovara: šta šta Č![]()
Ja bi pare u opkladu dao da si se bambusala sa nekim sa foruma. Ili neta u najmanju ruku.Koji se sex računa, pravi ili virtuelni?
Čuj, ti bi ono: hoće deda malo meda?Ja bi pare u opkladu dao da si se bambusala sa nekim sa foruma. Ili neta u najmanju ruku.
OK ne bi preterivao sa opkladom ali 100 evrića bih. Prihatelj ima detektor laži. Da probamo samo ako nismo jedno drugom predaleko...
100 evrića da je odgovor kod tebe DA?
Ma jok, samo je tup van svake pameti.Čuj, ti bi ono: hoće deda malo meda?
NeČuj, ti bi ono: hoće deda malo meda?
BodycountDžentlmen se neće javno hvaliti kojom, ali broj je broj, ne?
A ti duplo lažni niku sa kursa za forumsskg smekera jesi li razmenio sa nekom private poruke onog tipa malo češće pričamo i to pa došo do broja telefona i to...Ma jok, samo je tup van svake pameti.
Magare mu nije ravno.
O.G.Laz dzentlmen nikad ne prica o tome
Jesi sa DartomA ti duplo lažni niku sa kursa za firumsjog smekera jesi li razmenio sa nekom private poruke onog tipa malo češće pričamo i to pa došo do broja telefona i to...
Ja nisam NI POKUŠAO nikada
A ti?
kakav, bre, bodycount, ovde se priča o korisnicima foruma Krstarice. Nije valjda da je nekome sve što je tucao ovo sa krste ?Bodycount

Struganje sa dna kacekakav, bre, bodycount, ovde se priča o korisnicima foruma Krstarice. Nije valjda da je nekome sve što je tucao ovo sa krste ?![]()
ovde ćeš teško mlade da nađeš...Има ли која млада за младог бернарда?
Има и bodycount за крстарицу, то је посебна врста, тако сам ја начуо...kakav, bre, bodycount, ovde se priča o korisnicima foruma Krstarice. Nije valjda da je nekome sve što je tucao ovo sa krste ?![]()

svaštaИма и bodycount за крстарицу, то је посебна врста, тако сам ја начуо...![]()