Seks iz ljubavi ili ljubav iz seksa

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.013
Radja li se kod Vas ljubav iz seksa ili seks iz ljubavi?
Drugim recima, kad pogledate sve svoje odnose, je li prvo bio seks kao pocetak odnosa pa se onda iz njega razvila ljubav ili ste se prvo zaljubile/i pa se tek nakon toga razvio seks s doticnom osobom? :)

Ispada da prosečni momci nemaju šanse i ne treba ni da pokušavaju. Nije tačno. Prvo, potrebno je da vam je stalo do toga da nađete devojku. Prilika može biti u kafiću, noćnom klubu, na faksu, u školi, na poslu, u busu, na koncertu, na bazenu, u teretani, biblioteci... Kada ti se desi da ti devojka privuče pažnju priđeš i nešto pitaš, kažeš.. I nema potrebe da se brineš, šta god da bude. Svako iskustvo znači, makar razgovor trajao 10 sekundi. To je najlakše raditi kada imaš 18, 20, 25, 30, posle je malo komplikovanije i zato u tim godinama treba koristiti svaku priliku da se priđe, priča, pa neka iz 100-og pokušaja dođe do veze koja vredi i sve je vredelo, a još si se i zabavljao, stekao neka iskustva koja ćeš pamtiti... Ne moraš biti bogat, nabildovan, samo pozitivno, malo vedrog duha i dešavaju se lepe stvari.

Ispada da prosečni momci nemaju šanse i ne treba ni da pokušavaju. Nije tačno. Prvo, potrebno je da vam je stalo do toga da nađete devojku. Prilika može biti u kafiću, noćnom klubu, na faksu, u školi, na poslu, u busu, na koncertu, na bazenu, u teretani, biblioteci... Kada ti se desi da ti devojka privuče pažnju priđeš i nešto pitaš, kažeš.. I nema potrebe da se brineš, šta god da bude. Svako iskustvo znači, makar razgovor trajao 10 sekundi. To je najlakše raditi kada imaš 18, 20, 25, 30, posle je malo komplikovanije i zato u tim godinama treba koristiti svaku priliku da se priđe, priča, pa neka iz 100-og pokušaja dođe do veze koja vredi i sve je vredelo, a još si se i zabavljao, stekao neka iskustva koja ćeš pamtiti... Ne moraš biti bogat, nabildovan, samo pozitivno, malo vedrog duha i dešavaju se lepe stvari.
Hvala
Volimo i mi tebe...:zag:

Kako te nije mrzelo da sve ovo napises :bravo:

Ne moram da se zaljubim da bih imao odnos. Mogu da se lozim na drugaricu, pa da budemo prijatelji sa povlasticama. Bitno je da me devojka privlaci fizicki kao hot. Ako se pride zaljubim i budemo par onda jos bolje.
Ovo bih izdvojio, vidi se da zivis u realnom svetu,, znam da nije sjajan m/z odnos sto bi svako zeleo prvo da se zaljubi i bude obostrana al i ja mislim kao i ti..
Preovladava zivotinjski nagon u nama i seks je iznad ljubavi a ljubav se moze desiti il se i dalje sve zasniva na zakonu privlacnosti.. to est po tvom izrazu - prijatelji sa povlasticama.

sex bez trunke emocija ne biva ni kad se "akteri" odvale od alkohola ili bilo koje meni poznate gudre. nemoj da se lazemo. moz da se desi ali EMOCIJE rade sa.jedne strane jace ili slabije. bilo to decak ili devojcica. "sa povlasticama" daleko smo mi od amera i te terminologije THIS IS BALKAN BRE...ja ne pijem te price, ima ko moze ali staro sam govedo :D

sex bez trunke emocija ne biva ni kad se "akteri" odvale od alkohola ili bilo koje meni poznate gudre. nemoj da se lazemo. moz da se desi ali EMOCIJE rade sa.jedne strane jace ili slabije. bilo to decak ili devojcica. "sa povlasticama" daleko smo mi od amera i te terminologije THIS IS BALKAN BRE...ja ne pijem te price, ima ko moze ali staro sam govedo :D
Zene a i muski danas tako funkcionisu..
Nijedna nije da nema nikog al ga ne svrstava u vezu iz ljubavi vec tipa za seks i sebe deklarise slobodnom.. kako ces ovo objasniti.. a takoee danas

eeh ta lepa srecna vremena, kad si pogledao il te pogledala nisi prespavao noc misleci da se zaljubila il zaljubio, to je prica iz 19 veka nazalost :lol:

Back