seks i opasnost

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rastamann:
Potpuni sam komformista, ne volim opasnosti i te ishitrene situacije su mi malko smeshne. Samokontrola je divna stvar, po meni niko sem potpuno neartikulisane dilejare ne moze da se strpi do kreveta.
Naravno, molim sve neartikulisane dilejare da se ne vredjaju.

ja nisam neartikulisana dilejara (:)) ali uopste ne volim seks u krevetu.

pre nedelju dana sam prvi put spavala sa deckom...inace imam 18 godina.koristili smo kondom u skladu sa uputstvima...on je ejakulirao u kondom ali mislim da je to ucinio dok je penis jos bio unutra.onda je odmah izvadio dok je on jos bio krut i sperma se nasla sa unutrasnje strane u rezervoaru nakupljena kako treba...plasim se da li je opasno sto je svrsio unutra iako je imao kondom odnosno da li to ima neke veze?i ako je sve odradjeno ovako kako sam rekla da li postoji ikakv rizik?zanima me jos i kako izgleda kada kondom pukne?da li se moze pojaviti samo mala rupica?da li je to vidljivo...?uzasno sam uplasena jer mi je prvi put.molim vas pomozite i dajte odgovore.unapred hvala

bila je ranije neka tema o najneobicnijem mestu gde ste se seksalai. secam se kambijevog odgovora. mmm :D
ne znam gde je, pa da pokrenem, sigurno imate nova iskustva, a ima i novih clanova. dakle, koje je najopasnije mesto gde ste imali seks? opasno - mogli da vas uhvate ili je sama situacija, veza, opasna.

nisam ni malo zanimljiv a ni maštovit po tom pitanju

Back