parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
ili red bul
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili red bul
Evo ja ću da to odgovorim. :-)
Upoznaš nekog dečka, sladak, prijatan, zanimljiv, dopadne ti se, zaljubiš se u njega...
OK, popije ponekad poneko pivo, ali bože moj, sve je to normalno.
A onda primetiš da to postaje sve češće, ne dopada ti se to, ali sigurno ga nećeš ostaviti, već ćeš pokušati da mu pomogneš.
Onda on ostavi alkohol na par dan, dva, mesec, sve je divno i krasno, ali ne traje dugo.
i onda opet sve iz početka, javlja se i agresija...
I tako, začaran krug iz koga neko uspe da izađe, a neko na žalost, ne...![]()
ljubi baba dijete pametno
Znaci pritajeni alkos..skriveni smrad...logicno..ali da svaki pocne tek posle nekog vremena piti ebi ga.
Ako joj padne pijan za vrat i ispovracha se po njoj neche je ni smuvati. Naravno da che pocheti ili nastaviti da pije tek posle nekog vremena...kad je siguran da ju je osvojio...
pipi...a šo je akcenat na mooškarcima koje piju.......žene piju barabar sa njima......samo šo je to ovde još polu-tabu tema.....podjednak je broj..ako ne i veći...
Da...alkoholizam je definitivno bolest...koja pretvara divne ljude vredne ljubavi u spodobe...
Losha postavka, dzordzi, ne voli ona njega ZATO shto je alkos, vech zato shto kad je trezan ima dobre osobine...
Bravo..uvek uz pice lakse prilaze devojci..sto ona ne kapira da je nesiguran.ja ipak mislim da je to stvar izbora, dokaz karaktera i snage volje...kakva bolest, bolest bira ljude, a ne obrnuto...
ma nije to bolest, kakvi..ja ipak mislim da je to stvar izbora, dokaz karaktera i snage volje...kakva bolest, bolest bira ljude, a ne obrnuto...a o ženama koje cugaju da ne počinjem...
pa i nije bas tako, desavalo se da je i cura vrlo diskutabilna sto se alkohola tice, imao sam situaciju gdje je postojao ocigledan problem.
Nema to veze s polovima, nazalost.....
jest.
prvo sam praktikovala seks sa pijanim ljudima.
onda sam prestala da praktikujem seks sa pijanim ljudima, osim ako i sama nisam pijana.
a onda sam prestala da praktikujem seks sa pijanim ljudima, bez obzira da li sam pijana ili ne.
Nisu muskarci jedini koji piju, nije rijetka pojava vidjeti djevojke u klubu koje jedva stoje na nogama!
Bas sam nedavno bila na kafi sa drugaricom, koja je prethodno vece zaglavila na nekoj zurci, riba mi odusevljeno prepricava dogadjaje od te veceri!
Njene dvije drugarice su se toliko napile da nisu znale za sebe, ova jedna se 'savatala' sa nekim tipom, koji je pokusao da je kresne, ali je riba bila dobila, zbog cega je on odustao od ideje da ima bilo sta sa njom........e sad, posto nije bilo nista sa muskarcima, njih dvije su se ******ile izmedju sebe a nakon toga i pale na sred kluba.....masa koja je djuskala se samo razisla, a drugarica ih je, zajedno sa kolegom koji se tu nasao, uspjela nekako odvuci do kola..............jednoj je pozlilo, pa su zavrsile na urgentnom, a tamo ih niko od doktora nije htio ni pogledati........samo ih je jedna od medicinskih sestara prekorila sto povracaju u kantu za smece!
Najgore od svega je sto je to njima lijepo sjecanje, sto se dice tim!
Pomenuo si zanimljivu kombinaciju dve osobe koje vole da popiju....ljubav i seks u tom sluchaju...?
Uh..znam 3 primera..deca narkomani..bolje da ne pisem sta je s njima.:rolleyes:
Nisu muskarci jedini koji piju, nije rijetka pojava vidjeti djevojke u klubu koje jedva stoje na nogama!
Bas sam nedavno bila na kafi sa drugaricom, koja je prethodno vece zaglavila na nekoj zurci, riba mi odusevljeno prepricava dogadjaje od te veceri!
Njene dvije drugarice su se toliko napile da nisu znale za sebe, ova jedna se 'savatala' sa nekim tipom, koji je pokusao da je kresne, ali je riba bila dobila, zbog cega je on odustao od ideje da ima bilo sta sa njom........e sad, posto nije bilo nista sa muskarcima, njih dvije su se ******ile izmedju sebe a nakon toga i pale na sred kluba.....masa koja je djuskala se samo razisla, a drugarica ih je, zajedno sa kolegom koji se tu nasao, uspjela nekako odvuci do kola..............jednoj je pozlilo, pa su zavrsile na urgentnom, a tamo ih niko od doktora nije htio ni pogledati........samo ih je jedna od medicinskih sestara prekorila sto povracaju u kantu za smece!
Najgore od svega je sto je to njima lijepo sjecanje, sto se dice tim!
ma, one su se samo bile malo razbolile, jadnice...ccc, i ti doktori, nemaju razumjevanja![]()
ma, one su se samo bile malo razbolile, jadnice...ccc, i ti doktori, nemaju razumjevanja![]()
Pa jeste, kakav je taj sistem i drzava, pa ni pijanoj djevojci nisu htjeli priskociti u pomoc, koja je jos uz to izvrijedjala i ispsovala sve njih redom!
Alkoholizam spada u bolesti zavisnosti. Nishta ja tu nisam izmislila. Rekla bih i da spada u bolest drushtva...:-(