Seks i ljubav i alkohol...

Da...alkoholizam je definitivno bolest...koja pretvara divne ljude vredne ljubavi u spodobe...

Zashto zzene vole takve? Losha postavka, dzordzi, ne voli ona njega ZATO shto je alkos, vech zato shto kad je trezan ima dobre osobine...
I ne pricham ovde samo o zzenama koje su sa alkosima, mnogi mushkarci imaju zzene koje piju samo se to redje pominje...
I uopshte ne mora dochi do toga da neko nekog bije...mada je to takodje chesta pojava u takvim stanjima...ali tema nije o tome...kad neko bije zzenu ne postavlja se pitanje da li je pijan ili ne. Tada je vech svejedno.

Evo ja ću da to odgovorim. :-)
Upoznaš nekog dečka, sladak, prijatan, zanimljiv, dopadne ti se, zaljubiš se u njega...
OK, popije ponekad poneko pivo, ali bože moj, sve je to normalno.
A onda primetiš da to postaje sve češće, ne dopada ti se to, ali sigurno ga nećeš ostaviti, već ćeš pokušati da mu pomogneš.
Onda on ostavi alkohol na par dan, dva, mesec, sve je divno i krasno, ali ne traje dugo.
i onda opet sve iz početka, javlja se i agresija...
I tako, začaran krug iz koga neko uspe da izađe, a neko na žalost, ne... :(

Znaci pritajeni alkos..skriveni smrad :D...logicno..ali da svaki pocne tek posle nekog vremena piti ebi ga.
Pipi ja samo znam za primere agresije prema zeni usled opijanja.

pipi...a šo je akcenat na mooškarcima koje piju.......žene piju barabar sa njima......samo šo je to ovde još polu-tabu tema.....podjednak je broj..ako ne i veći...

To sam i rekla...zzene isto kao i mushkarci...nije bash podjednako rasprostranjeno...i zzene koje piju cheshche piju same kuchi pa je tezze i otkriti alkoholizam kod njih...
Smatra se josh uvek sramotom kada zzena pije...pa se o tome ne pricha toliko...

pa i nije bas tako, desavalo se da je i cura vrlo diskutabilna sto se alkohola tice, imao sam situaciju gdje je postojao ocigledan problem.

Nema to veze s polovima, nazalost.....

Nema veze s polovima u pravu si skroz...

Do sad smo uvek uzimali predpostavku da sam jedna strana pije...
Pomenuo si zanimljivu kombinaciju dve osobe koje vole da popiju....ljubav i seks u tom sluchaju...?

Nisu muskarci jedini koji piju, nije rijetka pojava vidjeti djevojke u klubu koje jedva stoje na nogama!
Bas sam nedavno bila na kafi sa drugaricom, koja je prethodno vece zaglavila na nekoj zurci, riba mi odusevljeno prepricava dogadjaje od te veceri!

Njene dvije drugarice su se toliko napile da nisu znale za sebe, ova jedna se 'savatala' sa nekim tipom, koji je pokusao da je kresne, ali je riba bila dobila, zbog cega je on odustao od ideje da ima bilo sta sa njom........e sad, posto nije bilo nista sa muskarcima, njih dvije su se ******ile izmedju sebe a nakon toga i pale na sred kluba.....masa koja je djuskala se samo razisla, a drugarica ih je, zajedno sa kolegom koji se tu nasao, uspjela nekako odvuci do kola..............jednoj je pozlilo, pa su zavrsile na urgentnom, a tamo ih niko od doktora nije htio ni pogledati........samo ih je jedna od medicinskih sestara prekorila sto povracaju u kantu za smece!

Najgore od svega je sto je to njima lijepo sjecanje, sto se dice tim!

Nisu muskarci jedini koji piju, nije rijetka pojava vidjeti djevojke u klubu koje jedva stoje na nogama!
Bas sam nedavno bila na kafi sa drugaricom, koja je prethodno vece zaglavila na nekoj zurci, riba mi odusevljeno prepricava dogadjaje od te veceri!

Njene dvije drugarice su se toliko napile da nisu znale za sebe, ova jedna se 'savatala' sa nekim tipom, koji je pokusao da je kresne, ali je riba bila dobila, zbog cega je on odustao od ideje da ima bilo sta sa njom........e sad, posto nije bilo nista sa muskarcima, njih dvije su se ******ile izmedju sebe a nakon toga i pale na sred kluba.....masa koja je djuskala se samo razisla, a drugarica ih je, zajedno sa kolegom koji se tu nasao, uspjela nekako odvuci do kola..............jednoj je pozlilo, pa su zavrsile na urgentnom, a tamo ih niko od doktora nije htio ni pogledati........samo ih je jedna od medicinskih sestara prekorila sto povracaju u kantu za smece!

ma, one su se samo bile malo razbolile, jadnice...ccc, i ti doktori, nemaju razumjevanja ;)

...3 puta ura za takve devojke...hmmm, daa...nego, verovatno bi im secanje bilo jos lepse da ih niko nije odvezao, nego, npr, da ih je na ulici opalio kamion, pa onda zavrsile na urgentnom i slicno...

Back