sinmbad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.425
...izvini ali pojasni mi pojam"estetika" što si navela kao primat kod kola...Nije potrebno mnogo novca niti marka. I ja ne namećem marke, već pitam šta vi mislite.
...pa ću formulisati drugi odgovor...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...izvini ali pojasni mi pojam"estetika" što si navela kao primat kod kola...Nije potrebno mnogo novca niti marka. I ja ne namećem marke, već pitam šta vi mislite.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!na primer, ja bih bila inspirisana za romantiku u onim starim slatkim kolima (nemam pojma kako se zovu). ali, odusevila bih se seksom u onim nemackim ss-oviskim crnim kolima, JAAAOOOO!!! tu mislim da bih bila ja-ja, tj, jedan veliki deo mene. u njima visoki tip u crnom koznom mantilu, crne kozne rukavice..itd
![]()
...i josh da dodam...to sve uradish na uzbrdici kad ne sme da pusti auto, a i zategnuta je ko struna......najlepshe je kad u tom skupom vozilu ne ostane ni kap benzina, pa je onako dzentlmenski zamolish da pogura malo ( do pumpe) i kad se ona "napne" ( da se tako duhovito izrazim) i krene polusavijena da gura, ondak joj pritrchish s' ledja i oplodish je vrhunski...![]()

(naravno da nijedna od njih nije imala ni ficu)A sta se zalis, da je dosao u zastavi ne bi se ni torbala sa njim, zato trpi posledice zelje za keshom.
A i to su jaki tipovi, ima za nov auto a nema kud curu odvest da je istorba.![]()

ja volim džepoveJa volim džipove.

Kako sam automobil deluje na seks? Da li mislite da je isto imati seks u npr. bubi ili bmw-u? Ne mislim na eventualno mišljenje o finansijskoj moći vlasnika/vlasnice, već sam izgled automobila. Da li se napalite više ili manje u zavisnosti od izgleda i jačine mašine?![]()

meni licno,bolje u manjem autu......a model auta nije bitna....vazno da je autoNešto sam opterećena automobilima poslednjih meseci. Ali to je privatna priča.Ipak, nameće mi se jedno pitanje, pa me zanima šta mislite.
Kako sam automobil deluje na seks? Da li mislite da je isto imati seks u npr. bubi ili bmw-u? Ne mislim na eventualno mišljenje o finansijskoj moći vlasnika/vlasnice, već sam izgled automobila. Da li se napalite više ili manje u zavisnosti od izgleda i jačine mašine? Nešto poput veličine tukija ili sisa, guze.
Koliko je npr. fića seksi? Ili Mini? On je skuplji od fiće (čisto da ne bude kešističko pitanje).![]()
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!
![]()
a koja kola kupujes, aj kazi?! nemoj sad tu da bude da bas niko nije primetio... da ti kaze tvoj rikan... ako kupujes dizel neki, samo od 2000 kubika... jes da ga psujes jednom godisnje, kad je registracija, al' vredi... jak je... i gledaj da motor bude 'isuzu'... oni su najbolji... ako kupujes benzinca nekog, onda gledaj da bude manji... ako zivis u gradu... i zbog potrosnje i zbog parkiranja... ume da bude nezgodno kad zuris, a ne mozes da parkiras... moze i na plin... isto zbog potrosnje... nema veze koji... svaki noviji auto je dobar... a posle se pokaze onako kako ga ti teras... srecno...Nešto sam opterećena automobilima poslednjih meseci. Ali to je privatna priča.![]()
ne znam, nisam se tucala po kolima..

a koja kola kupujes, aj kazi?! nemoj sad tu da bude da bas niko nije primetio... da ti kaze tvoj rikan... ako kupujes dizel neki, samo od 2000 kubika... jes da ga psujes jednom godisnje, kad je registracija, al' vredi... jak je... i gledaj da motor bude 'isuzu'... oni su najbolji... ako kupujes benzinca nekog, onda gledaj da bude manji... ako zivis u gradu... i zbog potrosnje i zbog parkiranja... ume da bude nezgodno kad zuris, a ne mozes da parkiras... moze i na plin... isto zbog potrosnje... nema veze koji... svaki noviji auto je dobar... a posle se pokaze onako kako ga ti teras... srecno...