- Poruka
- 132.277
Kad vidiš da ti diraju Vučića i Vučićevića.Ja se na politici razbolim od muke a onda se lečim na ljisu...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad vidiš da ti diraju Vučića i Vučićevića.Ja se na politici razbolim od muke a onda se lečim na ljisu...![]()
Otkud ti na temi o seksuKad vidiš da ti diraju Vučića i Vučićevića.![]()
Vidiš da se i ovde držim politike.Otkud ti na temi o seksu![]()
To ti je isto .Jel pise neko o seksu ilu samo o politici?
Evo, ti pišeš o seksuJel pise neko o seksu ilu samo o politici?

Kada imaš scim nemaš skimNema para nema sexa
Znamo...Ja se na politici razbolim od muke a onda se lečim na ljisu...![]()
Sve je sexJel pise neko o seksu ilu samo o politici?
samo da znaš, evo javno, ti ćeš uvek imati skim! na mene uvek možeš da računaš!Kada imaš scim nemaš skim
Kada imaš skim nemaš scinim

ne znam šta da radim da brišem ovo ili da se smejem..odabrah smeh jer ti nisi normalaaaaan, pa ti je oproštenosamo da znaš, evo javno, ti ćeš uvek imati skim! na mene uvek možeš da računaš!
večno tvoj digitron trooki![]()

Ja se na politici razbolim od muke a onda se lečim na ljisu...![]()
Zašto bi brisala ovakvu jednu izjavu, gde ti se ja nudim bezuslovno? Šta je u tome nenormalno? Kako je došlo do ovakvog pucanja svesti kod ljudi. Gde je nestala ljubav? Ubićuseeee...ne znam šta da radim da brišem ovo ili da se smejem..odabrah smeh jer ti nisi normalaaaaan, pa ti je oprošteno![]()
sta je ovo sa danasnjom decom, registruje se u 9 ujutro u 9 i 15 vec zajapuren sedi bez gaca ispred laptopa i pise ne LJiSJel pise neko o seksu ilu samo o politici?
Zašto bi brisala ovakvu jednu izjavu, gde ti se ja nudim bezuslovno? Šta je u tome nenormalno? Kako je došlo do ovakvog pucanja svesti kod ljudi. Gde je nestala ljubav? Ubićuseeee...
Tako i ja, ali ne postoji ženka koja zrači tolikom sekdualnom energijom kao politika.Neki i ne volemo politiku samo sex
Imas fetiš na politiku hmmm zanimljivoTako i ja, ali ne postoji ženka koja zrači tolikom sekdualnom energijom kao politika.
Tj. postoji, ali su rijetke.
Pa da, tamo se ljudi nabolje otkriju.Imas fetiš na politiku hmmm zanimljivo
Onda tab treba da napravi sip pdfPa da, tamo se ljudi nabolje otkriju.
NemoguoduzetmideomozgaTi uspaljenice, spavaj.
![]()
Na pto ga trošiš?Nemoguoduzetmideomozga