Seks bez zastite,nije ono sto ocekujete... :)

sudijazr

Početnik
Poruka
4
Pozdrav,ovo mi je prvi post na forumu,imam dilemu u vezi i potrebna mi je pomoc.

Naime,imam 23 godine,i u vezi sam sa devojkom 9 meseci.Sve vreme koristimo kondome,a imamo seks skoro svakodnevno.Ali da predjemo na problem,naime,u poslednje vreme mi jako zamera to sto ne zelim da probam sa njom seks bez zastite! Trazi mi da spavamo bez kondoma,kaze da zeli da me oseti....i odbija da uzima pilulu sa izgovorom da je jako stetna po zdravlje i kaze da zna 100 njenih drugarica koje su se ugojile,dobile hormonske poremecaje,kasnjenje menstruacije,itd... sve zivo radi da me ubedi u to,cak preti i raskidom... ne znam sta da radim,da li mozete da mi pomognete?

jebi i uzivaj ;)

od hormonskih pilula moze da se desi sve to a i ne mora, moja je dobila stabilnu i kracu menstruaciju npr. ali se jeste malko ugojila (mada su joj i sise porasle pa ne racunam to bas u minus)

samo pazi - treba da osecas sebe i znas sta se desava, vadi na vreme ili je izdrzi do kraja "pa se vec nekako dogovorite" :mrgreen:
u suprotnom spremaj pare za kuma

Pozdrav,ovo mi je prvi post na forumu,imam dilemu u vezi i potrebna mi je pomoc.

Naime,imam 23 godine,i u vezi sam sa devojkom 9 meseci.Sve vreme koristimo kondome,a imamo seks skoro svakodnevno.Ali da predjemo na problem,naime,u poslednje vreme mi jako zamera to sto ne zelim da probam sa njom seks bez zastite! Trazi mi da spavamo bez kondoma,kaze da zeli da me oseti....i odbija da uzima pilulu sa izgovorom da je jako stetna po zdravlje i kaze da zna 100 njenih drugarica koje su se ugojile,dobile hormonske poremecaje,kasnjenje menstruacije,itd... sve zivo radi da me ubedi u to,cak preti i raskidom... ne znam sta da radim,da li mozete da mi pomognete?
naci da si lovan oce da te navata na bebu:ljutko:

Sad morace zenski deo foruma da pojasni, da li je isto zenama sa ili bez kondoma.
Da je obrnuta situacija i da ti nju ucenjujes raskidom ako se ne seksate bez kondoma bilo bi "vidi ovog kakav je".

Kako god, mislim da nije ok ucenjivati drugu stranu, imas svoje razloge sto neces bez kondoma, i ako neces, mislim da je glupo da te ona tera i ucenjuje.
S druge strane znam ljude koji ne koriste kondome uopste, ali za to treba samokontrole i bez zezanja jer se lako omakne.

Predlozi joj analni seks.:mrgreen:

ako oce takav keks nek pije pilule ako nece cao...uostalom svaki ginos pacijentu odredi odgovarajuce pilule,ima onih sa manje i vise hormona...al ako je probala i ne odgovaraju joj,onda koristite kondome i nema sta tu da se prica...
1.reci joj prvo ako nije nek proba sa pilulama,videce da li joj smetaju ili ne.i kakav uticaj imaju na njen organizam.od pilula moze da ti se desi da porastu i grudi i stomak,ili samo jedno ili nista od toga..a kad se prekine sa uzimanjem telo se vraca u predjasnje stanje...
2.ja ne znam kakav vam je seks i veza kad ona preti rakidom zbog parceta gume...ja bi se zabrinula:roll:
3.pitaj je koliko joj zaista znacis ako ona zbog trivijalnosti hoce da raskine..?
4.ljudi koji pisu da ce da ga navata na bebu ne razmisljaju,da je stvarno toliko prsla riba,u krajnjem slucaju bi mogla da izbusi kondom il sta god..kontam da nije toliko zastranila..:lol:

Razumem to sto mi govorite,ali ne znam sta da joj kazem... ovo se desava vec nekoliko puta i ne mogu vise da se branim od nasrtaja... a zeleo bih da ostanem sa njom... svakakve teorije mi je servirala,da probamo pre nego sto dobije,pa da uzme "za dan posle" i ostalo... ne znam sta da radim...

vidiš da nije prikopčana u glavi
kontracepcija je štetna ali za dan posle nije..
troši jenisključivo analno, ja je pitaj jel te oseća onako u fullu

Nije ni frka bez kondoma verovatno, ali ako Ti neces da uradis nesto onda ona mora da ispostuje.
Zamisli da ti nagovaras nju "ajde duso, sta ce nam kondom, nije to isto, lepse je bez, hocu da vodim ljubav sa tobom, ne sa gumom" a ona kaze "necu, sigurnije mi je ovako".
"Ako neces bez kondoma, ja cu da te ostavim".

I sad u toj situaciji ti bi bio zlikovac, neko ko ne postuje odluke i zelje druge strane.
Isto tako ona je duzna da postuje tvoje odluke.

Nekako mi se cini da muskarci vise insistiraju na bez kondoma, i cudno mi je da zena insistira toliko pa da preti raskidom (sto po mom misljenju nije ok ni normalno ponasanje).
Da ona ne busi te kondome iglom ili nesto? Sumnjivo je meni toliko insistiranje.

Dobro je što neće pilule i šta god drvili da je bezopasno, to jeste igranje sa hormonima. Ali bez zaštite nemoj ako imaš dva grama pameti, a ako ne može da te osjeti ovako, ne može nikako.

Razumem to sto mi govorite,ali ne znam sta da joj kazem... ovo se desava vec nekoliko puta i ne mogu vise da se branim od nasrtaja... a zeleo bih da ostanem sa njom... svakakve teorije mi je servirala,da probamo pre nego sto dobije,pa da uzme "za dan posle" i ostalo... ne znam sta da radim...

Gora je varijanta pilula za dan posle od kontraceptivnih... Koji je ona tenkre :roll:

Ja ti ne bih savetovala da se igras. Ocigledno joj fali neka daska u glavi... Ili je dobro izracunala sta ce da dobije ako zakevi...

Jel to neka Street Slut ? :zper: :lol: I zato nesmes bez kondoma ?

NIje,dobra je devojka,imamo problema,ona je bukvalno zavisna od svrsavanja,i da budem iskren ne uspeva mi uvek da je dovedem do vrhunca samo penetracijom,kada ne uspem naravno,ja to dovrsim oralno ili prstima,ali njoj to ne odgovara i kaze da ne uziva u tome,da je to samo otaljavanje posla i da nije to to.Tvrdi da ce joj mnogo lepse biti bez gumice,i kako je meni super,ja svrsim svaki put i nema brige,cak ide dotle da kondom vise zulja nju nego mene?! Insistira na ovome iskljucivo zbog toga.

NIje,dobra je devojka,imamo problema,ona je bukvalno zavisna od svrsavanja,i da budem iskren ne uspeva mi uvek da je dovedem do vrhunca samo penetracijom,kada ne uspem naravno,ja to dovrsim oralno ili prstima,ali njoj to ne odgovara i kaze da ne uziva u tome,da je to samo otaljavanje posla i da nije to to.Tvrdi da ce joj mnogo lepse biti bez gumice,i kako je meni super,ja svrsim svaki put i nema brige,cak ide dotle da kondom vise zulja nju nego mene?! Insistira na ovome iskljucivo zbog toga.

i ti nikad nisi pomislio da ona voli bez kondoma, da mozda ona zeli da oseti ****** , meso u pici ? :lol: ne gumu :mrgreen:

Svaka cast njoj kako te je trpela :aha:

Zar ti nisi pozeleo da osetis njenu picu ? :whistling:

Normalno je da se ljuti neka bi ti odsekla kitu :hahaha:

Sad morace zenski deo foruma da pojasni, da li je isto zenama sa ili bez kondoma.
Da je obrnuta situacija i da ti nju ucenjujes raskidom ako se ne seksate bez kondoma bilo bi "vidi ovog kakav je".

Kako god, mislim da nije ok ucenjivati drugu stranu, imas svoje razloge sto neces bez kondoma, i ako neces, mislim da je glupo da te ona tera i ucenjuje.
S druge strane znam ljude koji ne koriste kondome uopste, ali za to treba samokontrole i bez zezanja jer se lako omakne.

naravno da je i nama lepše bez kondoma.. naravno, mora da postoji neki drugi vid zaštite od neželjene trudnoće, inače se javlja psihički problem tokom sexa, stalno je prisutan strah od trudnoće itd...
bar je kod mene tako...

inače, pilule koristim dugo i mirna mi glava... nema nikakvih negativnih posledica...

a što se teme tiče... mala je rešila da bude mama, a ti ako nisi spreman da budeš ćale, onda joj kaži da može slobodno da raskine sa tobom.. :)
čak i da je ubediš da počne da koristi pilule, verujem da će u jednom momentu "slučajno" zaboraviti da popije koji komad... njene su namere jasne, a ti sad vidi šta ćeš... :)

Koliko ja znam, bez kondoma ces trajati krace, tako da je manja sansa da ona dozivi orgazam tako.
Kondom je zulja? Pa ili si poprilicno obdaren, ipak je ovo LJiS, svi smo mi obdrareni :D ili mozda ne ovlazi dovoljno. Mozda neki lubrikant na bazi vode ako je zulja i uzivajte.

naravno da je i nama lepše bez kondoma.. naravno, mora da postoji neki drugi vid zaštite od neželjene trudnoće, inače se javlja psihički problem tokom sexa, stalno je prisutan strah od trudnoće itd...
bar je kod mene tako...

inače, pilule koristim dugo i mirna mi glava... nema nikakvih negativnih posledica...

a što se teme tiče... mala je rešila da bude mama, a ti ako nisi spreman da budeš ćale, onda joj kaži da može slobodno da raskine sa tobom.. :)
čak i da je ubediš da počne da koristi pilule, verujem da će u jednom momentu "slučajno" zaboraviti da popije koji komad... njene su namere jasne, a ti sad vidi šta ćeš... :)

Potpuno se slazem, zastita pre svega, cisto radi predostroznosti.
Moze i on da prekine snosaj, ali treba malo kontrole, i uvek postoji faktor rizika, a ako oseca stres zbog toga (sto je savrseno normalno i razumljivo) onda ne treba to da praktikuje.

A ona ako je resila da bude mama neka tako kaze a ne da hvata momka na bebu uz "ju pa desilo se", jednostavno nije fer prema muskarcu. Neko je pisao o takvom slucaju na forumu i od tada sam rekao da ne verujem vise ni piluli ni kondomu, uvek vadim i kondome punim vodom :D

Back