Seks bez privlačnosti?

Ili jednostavno - seks radi seksa/uživanja?
Da li praktikujete ovo, kakva su vaša iskustva?

Mislim da sex ovako opisan može da se desi isključivo ako se ljudi oleše (neki i ono drugo, jel' 😁) jer tad valjda bude privlačan i onaj ko nije.
Ne kažem da je to ok, samo iznosim mišljenje.

Ne.
Mora da se oseti nešto, dakle privlačnost mora da postoji.
Inače, ne ide ni u kom slučaju.
Za sebe kažem ovo.

Na nekom čudnom perverznom nivou desilo mi se par puta da sam bila sa nekim ko mi ovako nije privlačan, ali je svojom strašću prema meni i dodirima izazvao kod mene napaljenost.
Problem takvog seksa jeste što nakon što svršiš postane ti sve to gadno, jer je osoba neprivlačna.
Tako da posle toga sam podigla zidove za takva potencijalna iskustva.

Na nekom čudnom perverznom nivou desilo mi se par puta da sam bila sa nekim ko mi ovako nije privlačan, ali je svojom strašću prema meni i dodirima izazvao kod mene napaljenost.
Tako nekako je i kod mene bilo u početku, ono baš je specifičan osećaj bio ...
Šta znam seks je bio ok, a nekada i baš ok, no nije bilo priče za nešto više posle toga - što je u tim momentima bilo skroz ok. No strings attached so to say.

Lala i Sosa u krevetu, kad ti leži Sosa na leđima i pokazuje Lali rogove prstima.
Ta šta je sad? pita Lala.
***** ko đavo.
Posle se malo okrenuli pa Lala leži na leđima i pokazuje Sosi rogove.
Jel se ***** ko đavolica?

Ta teška si ko krava.... :garavisokak:

Nikad nisam bio sa osobom koja mi se ne sviđa i koja mi nije privlačna. Makar onu stvar ne video to ne bi mogao. Valjda je minimum minimuma da ti je neka žena privlačna i da ti se sviđa. Sa ženskim osobama koje mi se ne sviđaju izbegavam i svaki razgovor osim uljudnog službenog u prolazu i sl. Čak i kad sam video da se svidjam nekim devojkama/ženama uvek sam izbegavao svaki kontakt i priču jer se one meni nisu svidjale. Nisam tolika stoka da se grebem za snošaj.

Back