- Poruka
- 4.793
Ili jednostavno - seks radi seksa/uživanja?
Da li praktikujete ovo, kakva su vaša iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kontam da je najčešće takva situacija kod ljudi.nema šanse
bolji su mi moji prsti nego neka rendom kita neprivlačnog lika
pa meni se čini da neki muškarci nemaju problem da umoče u bilo štaPa kontam da je najčešće takva situacija kod ljudi.
Mada pada mi na pamet da li je slično tako i kod muškaraca?
Ono što se kaže: qur.. nema oči ...pa meni se čini da neki muškarci nemaju problem da umoče u bilo šta
A ti si psiholog i odlicna poznavateljica muskog rodapa meni se čini da neki muškarci nemaju problem da umoče u bilo šta
vama je neka rendom vagina bolja od šake
Po logici bi se moglo napisati i obrnuto, sta ne? Vec kada pises.Ili jednostavno - seks radi seksa/uživanja?
Najčešće je ovakoMislim da sex ovako opisan može da se desi isključivo ako se ljudi oleše (neki i ono drugo, jel') jer tad valjda bude privlačan i onaj ko nije.

Ne mogu svi da biraju...Ili jednostavno - seks radi seksa/uživanja?
Tako nekako je i kod mene bilo u početku, ono baš je specifičan osećaj bio ...Na nekom čudnom perverznom nivou desilo mi se par puta da sam bila sa nekim ko mi ovako nije privlačan, ali je svojom strašću prema meni i dodirima izazvao kod mene napaljenost.
Nisam dosad hteo da probam sa neprivlačnom.Zavisi i kakvi si ti kriterijumi..Da bih uopšte želeo seks i uživao u njemu, žena treba da mi bude dovoljno privlačnaNisam dosad hteo da probam sa neprivlačnom.

Da bar hoće da umesi gibanicu...Mora da ima nesto.

svaka vagina je na neki nacin rendom, bas kao sto je i svaki zivan.pa meni se čini da neki muškarci nemaju problem da umoče u bilo šta
Tako što..nisu površni?!fuj mi je da me dodirne neko ko mi nije privlačan
ne znam kako uopšte bilo ko to može sebi da dozvoli

Bolje u bakicu, nego u šakicupa meni se čini da neki muškarci nemaju problem da umoče u bilo šta