- Poruka
- 135
Ima dovoljno belih vitezova i Branova Mutimirovića, neophodno je više specijalista za Men's Lib (oslobođenje moida)To je tačno.
Mada ovde dobro ide ona "ako ne možeš da ih pobediš, bar im se pridruži".
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima dovoljno belih vitezova i Branova Mutimirovića, neophodno je više specijalista za Men's Lib (oslobođenje moida)To je tačno.
Mada ovde dobro ide ona "ako ne možeš da ih pobediš, bar im se pridruži".
Današnji tinejdžeri se taslače ko nenormalniKoliko mislite da je čest u Srbiji? Uzimajući u obzir da je sve manje brakova i to ne samo kod nas pa da se kaze zbog finansija već i u dosta razvijenim zemljama. Da li je moguće imati samo seksualnu privlačnost a ne potrebu za zajednicom. Znam neke primere parovi u 30tim kombinacije samo a nikakva želja za porodicom mislim ne velika. Moje mišljenje da ako se dvoje samo seksualno privlače i treba da ostanu na kombinaciji samo, tacnije vecinu veze strast velika i ljubav, ali cim se malo ohladi dodje do razvoda pogotovu ako jos ima i fin. problema
Sačuvajbože toga nije bilo ranije.Današnji tinejdžeri se taslače ko nenormalni
Kako da se potrudis da bude dobro ako znas da nece biti uvek kad ti treba
У секс без обавеза спада све што не спада у брак или везу на дубљем нивоу. Секс без обавеза је и кад неко вара свог партнера/партнерку. Тако да је то веома распрострањено код нас али се ћути о томе, за толико смо интелигентан народ да добро сакријемо такве ствари, поготово су жене веште у томе, мушкарци су мало назграпни јер више воле да се похвале тако да ако се мушкарац не похвали веома су мале шансе да икад ико ту тајну спојку и наслути, а камо ли сазна.Koliko mislite da je čest u Srbiji?