Seks bez obaveza

Koliko mislite da je čest u Srbiji? Uzimajući u obzir da je sve manje brakova i to ne samo kod nas pa da se kaze zbog finansija već i u dosta razvijenim zemljama. Da li je moguće imati samo seksualnu privlačnost a ne potrebu za zajednicom. Znam neke primere parovi u 30tim kombinacije samo a nikakva želja za porodicom mislim ne velika. Moje mišljenje da ako se dvoje samo seksualno privlače i treba da ostanu na kombinaciji samo, tacnije vecinu veze strast velika i ljubav, ali cim se malo ohladi dodje do razvoda pogotovu ako jos ima i fin. problema
Današnji tinejdžeri se taslače ko nenormalni :hahaha:

A među zrelijom populacijom...paaa ima :D

Ja i dalje ne razumem sex bez obaveza pa ako može neko da mi objasni.
Šta kao sad smo imali sex i meni je svejedno što on/ona sutra imaju sex sa nekim drugim?
Mislim nekako mi nema veze sa mozgom.
Ili je to samo iluzija dok jedno stvarno ne nađe nekog drugog, a ovo ostane povređeno. Možda je sex bez obaveza samo mehanizam za štancovanje povređenih.

Koliko mislite da je čest u Srbiji?
У секс без обавеза спада све што не спада у брак или везу на дубљем нивоу. Секс без обавеза је и кад неко вара свог партнера/партнерку. Тако да је то веома распрострањено код нас али се ћути о томе, за толико смо интелигентан народ да добро сакријемо такве ствари, поготово су жене веште у томе, мушкарци су мало назграпни јер више воле да се похвале тако да ако се мушкарац не похвали веома су мале шансе да икад ико ту тајну спојку и наслути, а камо ли сазна.

Оно што сам приметио је да у том свету швалерације има 1 мушкарац на 2 или 2.5 жене у просеку математички речено. Има више жена које варају јер су оне те које бирају тако да доста мушкараца извиси и све се сведе на једног мужјака који често има и по 2 жене истовремено не рачунајући његову. Дакле у том свету секса без обавеза дефинитивно влада хијерархија као у свету горила тако да ако неки мушкарац има жељу да буде тај мора да заузме горила став, ту нормални питоми момци не пролазе за такве врсте односа јер то жене имају и кући.

Жене су у Србији и генерално на екс Ју простору јако манипулативне, превејане, преинтелигентне поготово лепе жене јер знају да своју лепоту цене и знају да је данас свет визуелнији него икад.
Пре свега мислим на нове генерације од 87-88 па на овамо рецимо. Од мужа траже сигурност у материјалном смислу, а све друго што не нађу код мужа наћи ће код неког другог пре или касније.

Poslednja izmena:

Back