Seks bez obaveza

Ružan finansijski

Zainteresovan član
Poruka
495
Koliko mislite da je čest u Srbiji? Uzimajući u obzir da je sve manje brakova i to ne samo kod nas pa da se kaze zbog finansija već i u dosta razvijenim zemljama. Da li je moguće imati samo seksualnu privlačnost a ne potrebu za zajednicom. Znam neke primere parovi u 30tim kombinacije samo a nikakva želja za porodicom mislim ne velika. Moje mišljenje da ako se dvoje samo seksualno privlače i treba da ostanu na kombinaciji samo, tacnije vecinu veze strast velika i ljubav, ali cim se malo ohladi dodje do razvoda pogotovu ako jos ima i fin. problema

Mozda da, ali ako tako svako gleda onda izumiremo kao vrsta. Ja nemam neku preveliku zelju za potomstvom, jer deca su ogromna obaveza i teret realno i zato pucaju mnogi brakovi. Moranje jesu jer kao sto kazem onda izumiremo jbg priroda je tako podesila. Postoje banke sperme koje se sve cesce koriste i upravo su za zene koje su poligamne

2022-10-18_145238.png

Mozda da, ali ako tako svako gleda onda izumiremo kao vrsta. Ja nemam neku preveliku zelju za potomstvom, jer deca su ogromna obaveza i teret realno i zato pucaju mnogi brakovi. Moranje jesu jer kao sto kazem onda izumiremo jbg priroda je tako podesila. Postoje banke sperme koje se sve cesce koriste i upravo su za zene koje su poligamne
Brakovi ne pucaju zbog dece, kao što deca ne mogu da spasu brak

Ako se gleda sa strane religije ili ako je neko Earth fanatik i humanofil koji se bas brine za covecanstvo potomstvo je svetinja. Ja iskreno spadam u onu sebicnu grupu da mi puca da li ce covecanstvo i svet postojati kad ja umrem i zato ne zelim brak i obaveze. Seks obozavam i j..a cu ko god zeli sa mnom naravno ako me privlaci. Mnogi ovako misle ali nemaju muda da priznaju. Meni je porodica patrijahalna i cale bi mi se odreko tecimo da mu kazem da ne zelim potomstvo jos mi pominje neka Crnogorska plemena, inace obrazovan je ali vrlo patrijahalan. Dakle izbego bih porodicu, a seks je osnovna zivotna potreba. Ne zelim stresove razvoda koji su ogromni i sam brak je stres veliki

Naravno.

Druže, skoro nas je 8 milijardi na planeti. O kakvom izumiranju pričaš? 🤔
Da ali kad bi sad stalo sve i svakakvo radjanje za 100god niko ne bi bio ziv i izumrlo bi covecanstvo. Zivotinje bi samo postojale zbog instikta za parenjem koje imamo i mi. A tih 8 milijardi je zahvaljujuci lupam Bangladesu,Indiji,Kini koji cine skoro polovinu sveta i gde spavaju po ulicama zbog prenatrpanosti. U ostalim zemljama natalitet pada

Da ali kad bi sad stalo sve i svakakvo radjanje za 100god niko ne bi bio ziv i izumrlo bi covecanstvo. Zivotinje bi samo postojale zbog instikta za parenjem koje imamo i mi. A tih 8 milijardi je zahvaljujuci lupam Bangladesu,Indiji,Kini koji cine skoro polovinu sveta i gde spavaju po ulicama zbog prenatrpanosti. U ostalim zemljama natalitet pada
Ja sam za ozbiljan pad nataliteta i broja ljudi. Previše nas je. Vadimo ga na vreme.

Polno prenosive bolesti su problem. Prezervativ ne štiti od svih tih boleština a sida se može dobiti i poljubcem. "I tata bi sine ali ne sme." :)
Pa skoro u svakom braku se neko sevi sa strane tako da je i tu rizik i da ti vlastita zena prenese. Samo testiranja, kondom i nema problema. Psiholozi su sami utvrdili da je prosek ljubavi i strasti prema nekoj osobi par godina. Zasto ulaziti u brak ako znas da su 50 postovsanse a mozda i vise da ce da se razvedes. Zasto lagati buducu suprugu ako ti se dize i dr..s na komsinicu a ako ti ona da kr...es. Dakle poligamija je dosta prirodnija nego monogamija. Kazem samo verski fanataci govore brak brak brak. A brak samo je papir potpisan. Da ne idem samo koliko kosta finansijski a i zivaca realno

Ne funcioniše to baš tako, a već sam ti objasnio za kondome. Videćeš kasnije da je vucaranje sa takvim opajdarama samo gubljenje vremena.
Ne mislim ja ovde da se glumi Carli Sin i svako vece nova. Primer nekoliko godina jedna devojka, zati druga a ne k..e mislim kao neke tinejdz veze tacnije kombinacije kako se zovu. U seksualnoj ste vezi mozda se i zavolite ali bez tendencije za zajednicu

Ne mislim ja ovde da se glumi Carli Sin i svako vece nova. Primer nekoliko godina jedna devojka, zati druga a ne k..e mislim kao neke tinejdz veze tacnije kombinacije kako se zovu. U seksualnoj ste vezi mozda se i zavolite ali bez tendencije za zajednicu
Teško to da nađeš, ako ta devojka/žena nema neku korist od tebe teško da će se upuštati u neku dužu avanturu sa tobom.

Teško to da nađeš, ako ta devojka/žena nema neku korist od tebe teško da će se upuštati u neku dužu avanturu sa tobom.
Ne pricam ovde za sponzoruse, vec je samo seksualno privlacis. Finansijski ste mezavisni zivite odvojeno, jedino otputujete negde zajedno. Znaci klasicna skoro obicna veza. Pricam za devojke/zene koje vise vole seks od novca. Koje se zaljube i vlaze na tebe. Volimo se ali bez bracnih obaveza. Cak mislim da takve vanbracne veze duze traju i iskrenuje su nego brak. Znam dosta primera gde jednu stranu drzi samo dete. Opet da ne ponovljam da ako partneri nisu finansijski jaki da je bolje ovako nego upadati u probleme i da se mozda i prave ljubavi gase

Back