Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
ne pratim puno ovaj pdf ali sam primetio da se zove ljubav i seks a prica se samo o seksu nista o ljubavi.popravite to.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seks, na eks, bez ljubavi može, a ljubav bez seksa ne može, bre ...ne pratim puno ovaj pdf ali sam primetio da se zove ljubav i seks a prica se samo o seksu nista o ljubavi.popravite to.
ок хвала узећемо у разматрањеne pratim puno ovaj pdf ali sam primetio da se zove ljubav i seks a prica se samo o seksu nista o ljubavi.popravite to.
nije tacno. mozes da imas ljubav a da necete pre braka nista.Seks, na eks, bez ljubavi može, a ljubav bez seksa ne može, bre ...
Šalio sam se … Seks pre braka ne može, bre …nije tacno. mozes da imas ljubav a da necete pre braka nista.
Nemoj samo da izbaciš seks-a, a ljubav može - jer ona je postala lažnjak, bre, i kupuje se za pare ...ок хвала узећемо у разматрање
ок хвала узећемо у разматрање
врло сам озбиљна била ево разматрам већ два и по сатаNemate potrebe. Što se više priča o nečemu (seksu) znači da ga sve manje ima.
vidi iskusila sam i ja to, inače ne bih komentarisalakad imas seks bez ljubavi to mu dodje isto kao da treniras. ljudi koji su iskusili seks sa osobom sa kojom su emotivno povezani i koju istinski vole znaju o cemu pricam i koliko je ta vrsta seksa napredna u odnosnu na ovu prvu.
tvoje iskustvo je takvo, moje je drugačijepa deset puta bolje kad je sa ljubavlju. ovako ti dodje isto kao da kopas kanal.