Seks afera u Crnoj Gori + Copy/Paste Seks afera u Mađarskoj...kad ce seks u Srbiji?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
37.076
...

Autorski osvrt na cudna desavanja kod severnih i juznih suseda Srbije...

Gotovo identicna Copy/Paste seks afera u Crnoj Gori i u Madjarskoj...
U Crnoj Gori sa vladajucima, a u Madjarskoj sa opozicionima...

Ne znam da li Mi6 udBIA ima kakve veze s tim, jer se sve desava na juznim i severnim granicama Srbije...tako da navodi na logican zakljucak da su se "tajne seks agentice" obucavale u Beogradu na vodi...:ceka::ceka::ceka:

Kakvo je vase misljenje o toj seks "koincidenciji"...i da li mozda sledi uskoro i neki snimak iz Srbije...ono...Dacic i Maca Diskrecija ili jos gore Vučić i Mali Diskrecija? :eek::eek::eek:

...

можда пусте нешто из јагодине

Да парафразирамо:

А за господина Трампа три бунга бунга

Епстаин

@38imak

trump-epstein.jpg

...

Ne znam da li Mi6 udBIA ima kakve veze s tim, jer se sve desava na juznim i severnim granicama Srbije...tako da navodi na logican zakljucak da su se "tajne seks agentice" obucavale u Beogradu na vodi...:ceka::ceka::ceka:

Kakvo je vase misljenje o toj seks "koincidenciji"...i da li mozda sledi uskoro i neki snimak iz Srbije...ono...Dacic i Maca Diskrecija ili jos gore Vučić i Mali Diskrecija? :eek::eek::eek:

...

Пре ће бити да су мушкарци жене све свугде исто ?

Исти зоо врт .. Усе насе и подасе .

@Sizif

Код нас Служба има поштовања, па неће да пушта снимке народних посланика.

Pa pustili su svojevremeno seksanje i drogzanje onog nekog fejk opozicionara sa Vracara...

Zatim...
Palmu su cak morali ukloniti rapidnim kancerom...da ne bi osvanulo i nesto od Epstajna iz Jagodine....

...

Pa pustili su svojevremeno seksanje i drogzanje onog nekog fejk opozicionara sa Vracara...

Zatim...
Palmu su cak morali ukloniti rapidnim kancerom...da ne bi osvanulo i nesto od Epstajna iz Jagodine....

...

Па то ти кажем. Пуштају као снимке "опозиције". То је секс афера која никога не занима.

А наша актуелна Скупштина, владајућа странка, пуна искусног материјала... :per:

Zasto se po istocnim despotijama ne otkrivaju ovakve stvari, i zasto tamo diktatorski rezimi cute i niko ne sme da pisne o ovome?

Нема исток нема запад све је диктат .

Запад кланицу и черечилиште коју је направио на истоку Европе користи и траспортује месо и дистрибуира ...

Код нас Служба има поштовања, па неће да пушта снимке народних посланика.

Đorđe Miketić: Snimak je autentičan, Vučiću odgovara da se priča o tome​

https://n1info.rs/vesti/oglasio-se-miketic-snimak-je-autentican-vucicu-odgovara-da-se-prica-o-tome/

Staša Stojanović podnela krivičnu prijavu protiv Đorđa Višekrune zbog video snimka​

https://www.021.rs/novi-sad/vesti/3...vu-protiv-djordja-visekrune-zbog-video-snimka

Ја сам млад момак, па је ок што сам још неожењен. Ти си момак у познијим годинама, брини више о својој женидби.
Ja sam momak od 50 leta
Što sam mator ništa mi ne smeta
Sve me cure oko kuće jure
Majka kaže - to je zbog frizure

Znaci i u Crnoj Gori i u Madjarskoj strejt seks...samo Srbija ce da ispadne pederska drzava? :(

S obzirom na količinu istih u vrhu vlasti... hm. A onaj pokušaj pakovanja homo afere Selakoviću u martu prošle godine? Zli jezici kažu da je todošlo od strane Gašićevog krila u Bia, a da je sve ovo što se skoro desilo u njegovom ataru sa vutrom nastavak te priče koja traje...

...

...
U Republici Srbiji ozbiljno se radi, političari nisu nekakvi zgubidani koji povrh svega još imaju vremena za razne švaleracije.

...

...
ne da brnaba jbg

Back