machkolinos
Ističe se
- Poruka
- 2.397
http://www.alo.rs/vesti/32654/Seka_Delicu_Gorim_dok_me_skidas_vrelim_pogledom
Seka Đeliću: Gorim dok me skidaš vrelim pogledom!
Nedelja - 07.11.2010
Domaći političari, koji su ljubomorni na predsednika Tadića zbog izliva ljubavi koje mu je upućivala poznata hrvatska zvezda Severina, mogu da odahnu jer i mnoge naše pevačice rade su da poklone svojim političkim miljenicima pokoji stih!
Naime, može se pretpostaviti da su mnogi političari gledali na šefa naše države sa zavišću, pošto mu je pre neki dan Seve, čuvena kako po svojoj lepoti, tako i po razigranosti, javno uputila komplimente, obećavši mu DVD sa svog koncerta u „Areni“. Da i Đelić, Dačić, Dinkić i Palma, takođe, imaju uporište i da „nisu tikva bez korena“ poručuju za „Alo!“ naše estradne umetnice, upućujući im vrele stihove.
„Božo, baš mi se sviđa tvoja devojka“
Estradna umetnica Seka Aleksić kaže za „Alo!“ da smatra da je potpredsednik vlade Božidar Đelić pravi primer zapadnog političara.
- On se zalaže za evropsku integraciju. Shodno tome, njemu bih posvetila pesmu „Baš mi se sviđa tvoja devojka“ - kaže Seka.
„I mada gorim dok me skidaš vrelim pogledom,
i mada znam da bi se nje zbog mene odrek‘o,
i mada slutim da zbog toga nisam normalna,
baš mi se sviđa tvoja devojka...“
Mira Škorić Dačiću: Ti si anđeoskog lica vrag!
Mira Škorić, zbog zajedničke ljubavi prema oružju, poručuje Dačiću da su isti, podsećajući da se sličan, sličnome raduje:
„Ti si ko i ja, srce puno nemira,
anđeoskog lica vrag...
Ti si ko i ja, srce puno nemira, zato si mi tako drag...“
Tijana Dinkiću: Sve je isto, samo njega nema
Tijana Dapčević preferira ministra ekonomije Mlađana Dinkića, jer kaže da je on jedini političar kojem je muzika u krvi.
- Sve što radi vezano za muziku je odlično! S obzirom na to, Mlađi bih posvetila pesmu „Sve je isto, samo njega nema“, i to u izmenjenom sastavu:
„Sve je isto,
samo njega nema,
opet Mlađa meni
novu pesmu
sprema...“
Lepa Lukić Palmi: Ti si uvek tu!
Lepa Lukić, kraljica narodne muzike, kaže da njenu pesmu najpre zaslužuje Dragan Marković Palma.
- Imala sam prilike da vidim preporođenu Jagodinu i Palmi bi po naslovu odgovarala pesma „Ti si uvek tu“. A mogla bih i da mu prepevam stihove iz moje druge pesme „Od izvora dva putića, a jedan vodi i do njega“ - kaže Lepa Lukić.
Svatovi za celu Srbiju!
Svoju tragičnu pesmu „Svatovi“ posvetila je svim našim političarima i „generalno ovoj našoj mučenoj Srbiji“:
„Rastaju se drumovi, dele polja nadvoje,
sastaju se dušmani, hoće da nas razdvoje.
Čiji ono svatovi bez muzike poljem hode,
čiji ono svatovi uplakani kolo vode,
čiji ono svirači mesto pesme tugu poje,
čiji ono svirači mesto para suze broje...“
Ekipa ALO!
Estrada i politika, nema puno razlika.
Seka Đeliću: Gorim dok me skidaš vrelim pogledom!
Nedelja - 07.11.2010
Domaći političari, koji su ljubomorni na predsednika Tadića zbog izliva ljubavi koje mu je upućivala poznata hrvatska zvezda Severina, mogu da odahnu jer i mnoge naše pevačice rade su da poklone svojim političkim miljenicima pokoji stih!
Naime, može se pretpostaviti da su mnogi političari gledali na šefa naše države sa zavišću, pošto mu je pre neki dan Seve, čuvena kako po svojoj lepoti, tako i po razigranosti, javno uputila komplimente, obećavši mu DVD sa svog koncerta u „Areni“. Da i Đelić, Dačić, Dinkić i Palma, takođe, imaju uporište i da „nisu tikva bez korena“ poručuju za „Alo!“ naše estradne umetnice, upućujući im vrele stihove.
„Božo, baš mi se sviđa tvoja devojka“
Estradna umetnica Seka Aleksić kaže za „Alo!“ da smatra da je potpredsednik vlade Božidar Đelić pravi primer zapadnog političara.
- On se zalaže za evropsku integraciju. Shodno tome, njemu bih posvetila pesmu „Baš mi se sviđa tvoja devojka“ - kaže Seka.
„I mada gorim dok me skidaš vrelim pogledom,
i mada znam da bi se nje zbog mene odrek‘o,
i mada slutim da zbog toga nisam normalna,
baš mi se sviđa tvoja devojka...“
Mira Škorić Dačiću: Ti si anđeoskog lica vrag!
Mira Škorić, zbog zajedničke ljubavi prema oružju, poručuje Dačiću da su isti, podsećajući da se sličan, sličnome raduje:
„Ti si ko i ja, srce puno nemira,
anđeoskog lica vrag...
Ti si ko i ja, srce puno nemira, zato si mi tako drag...“
Tijana Dinkiću: Sve je isto, samo njega nema
Tijana Dapčević preferira ministra ekonomije Mlađana Dinkića, jer kaže da je on jedini političar kojem je muzika u krvi.
- Sve što radi vezano za muziku je odlično! S obzirom na to, Mlađi bih posvetila pesmu „Sve je isto, samo njega nema“, i to u izmenjenom sastavu:
„Sve je isto,
samo njega nema,
opet Mlađa meni
novu pesmu
sprema...“
Lepa Lukić Palmi: Ti si uvek tu!
Lepa Lukić, kraljica narodne muzike, kaže da njenu pesmu najpre zaslužuje Dragan Marković Palma.
- Imala sam prilike da vidim preporođenu Jagodinu i Palmi bi po naslovu odgovarala pesma „Ti si uvek tu“. A mogla bih i da mu prepevam stihove iz moje druge pesme „Od izvora dva putića, a jedan vodi i do njega“ - kaže Lepa Lukić.
Svatovi za celu Srbiju!
Svoju tragičnu pesmu „Svatovi“ posvetila je svim našim političarima i „generalno ovoj našoj mučenoj Srbiji“:
„Rastaju se drumovi, dele polja nadvoje,
sastaju se dušmani, hoće da nas razdvoje.
Čiji ono svatovi bez muzike poljem hode,
čiji ono svatovi uplakani kolo vode,
čiji ono svirači mesto pesme tugu poje,
čiji ono svirači mesto para suze broje...“
Ekipa ALO!
Estrada i politika, nema puno razlika.