Sejo Sekson tužio Neleta Karajlića?

Nisam vesla sisala da gledam te izmišljene budalaštine. Rođena i živim tu.
Зато нам и јесте овако, измишљене будалаштине свједочења логораша.Никада ништа паметно од вас из Сарајева, све што је вредело у Сарајеву данас је ван Сарајево, толико о вама.

Poslednja izmena od moderatora:
Сва старија раја из Сарајева мање више зна да је Сејо обична шуп*ина која би час био Хрват час Бошњак час Босанац.Све по потреби.
Нешто као Комшић политичар данас.Најгора врста људи.Сјетио се након 30 година ауторског права.
За разлику од њега Ненад Јанковић не **** о грађанском рату због којег је ни крив ни дужан протјеран из родног града.
Све је рекао једном реченицом како је створено Забрањено пушење и ко је био Неле и Надреалисти.Укратко без Нелета и Надрелиста Забрањено пушење не би постојало, не би никада је изникло из ранга подрумског бенда на шири оквир бенда регионалног карактера популарности.И то кажем неко ко је одрастао на тој групи, нисам слушаo Нови примитивизам због Сеје већ због Нелета, Мирка Срдића и доброг старог Бранко Ђурић Ђуре -Бомбај штампа.
Да су они нешто рекли могли би полемисати али Сејо да прича о Нелету...лол

Ovo je neosporivo, baš kao što bi recimo grupa Valentino bez Zije bila, ništa.. i sl.

Сва старија раја из Сарајева мање више зна да је Сејо обична шуп*ина која би час био Хрват час Бошњак час Босанац.Све по потреби.
Нешто као Комшић политичар данас.Најгора врста људи.Сјетио се након 30 година ауторског права.
За разлику од њега Ненад Јанковић не **** о грађанском рату због којег је ни крив ни дужан протјеран из родног града.
Све је рекао једном реченицом како је створено Забрањено пушење и ко је био Неле и Надреалисти.Укратко без Нелета и Надрелиста Забрањено пушење не би постојало, не би никада је изникло из ранга подрумског бенда на шири оквир бенда регионалног карактера популарности.И то кажем неко ко је одрастао на тој групи, нисам слушаo Нови примитивизам због Сеје већ због Нелета, Мирка Срдића и доброг старог Бранко Ђурић Ђуре -Бомбај штампа.Да су они нешто рекли могли би полемисати али Сејо да прича о Нелету...лол

1684955057610.jpeg

Zašto ne kažeš sve što je Sejo naveo?
Zbog čega?
Šta neće i ne može da mu oprosti?
A druga strana nema šta da oprašta, jel da? Teranje maka na konac u svakoj zamislivoj prilici = najbolja moguća metoda da dođe do reprize kad se steknu uslovi, to je tebi lično jasno kao dan, samo moraš da se javiš za reč, sve iz osećanja dužnosti.

Pa javno je rekao da u Sarajevo može doći samo na tenku. Pizdurina :)
Ocigledno je da ne moze ni tako.
Mrze ga sto je Srbin i otisao kod Srba,a ne poginuo u Sarajevu ili bio "Alijin"Srbin kog ce vodati da pokazu multieticnost,kao satro "bratstvo-jedinstvo".
To je sva prica.Eno Tife,koji je sve to bio,pa opet ne valja Sarajlijama,opet je "cetnik".
Jednostavno,Nele je bio pametniji i otisao na vrijeme.
A da je Nele bio u pravu to dokazuje i ova patetika o sarajevskim grobljima...Ima jos grobalja na sve strane,ali ih niko ne pominje.
I kakve veze Nele ima sa ubijenim i nastradalim?

Skoro sam čuo neku internu priču od ljudi kojima verujem da je pravi razlog svađe zapravo što se saznalo da je Nele za njihove gaže u inostranstvu uzimao mnogo para za sebe, ne obaveštavajući bend. Tipa uzme 50k za koncert, a bendu kaže da su svirali za 30k i oni to podele, a on razliku uzme sebi u dogovoru sa organizatorom. E sad, valjda se nekom greškom desilo dok je Nele bio u bolnici da je Sejo saznao za to.

Da li je tačno ne znam, ali mislim da je vrlo moguće.
Ma,sad je sve moguce.

Ma ne dipr, molim te :D
Ma,ne dipr ti.Dvjesta hiljada Sarajlija Srba je otislo iz Sarajeva.Mnogi su u mom gradu i znam stotine licnih prica.Niko nije otisao sto mu se islo tek onako,kao sto ste vi u Sarajevu ubijedjeni.
Moja koleginica iz kancelarije otisla s djecom,jer se logicno bojala,a muz ostao jer je isao logikom da nije nikom kriv i zavrsio u logoru za Srbe.
Zato,pusti tu pricu o neugrozenosti Srba u Sa.
Bio je rat i na svakoj strani je bio neko ugrozen,zavisno od situacije na terenu i gdje se ko zatekao.

Ne pitah tog Emihsa, kako to Mirko (Elvis) ostade u Sarajevu živ i zdrav cijeli rat, a evo ni do sad nije mrdnuo odavde? :D kad ga već spominje..
Cutao i pokrio se usima,a kamoli da je smio spomenuti da je Srbin...eto kako.Svirao kako su drugi pjevali.
Izuzeci ne dokazuju pravilo.Kako ne spomenu hiljade koji su otisli.Niko ne ide iz svoje kuce bez nuzde i od ljepote.
Da se razumijemo,posto sam objektivna,tako smatram za sve tri strane.

A ovaj Sejo da je neki lik i da smatra da su mu autorska prava ugrozena,mogao je sve to da rijesi putem suda,a ne da kupi poene na zrtvama i ubira aplauze jer je eto napao "izdajnika"Sarajeva.
Ko je on da kome kaze da je izdajnik.Mozda je Sarajevo izdalo Neleta?A jeste,cim je morao da ode.
Uostalom,kao sto je on izabrao gdje ce i sta ce,tako je i Nele izabrao.Da je srece da rata uopste nije bilo...ali kad ga je vec bilo,ne treba se praviti lud i optuzivati one druge za "izdaju".Svako je imao pravo da cuva svoju glavu,a ne da slusa tudje pametovanje.
Bas uzeh da vidim nove pjesme Sejinog pusenja...neku "Fildzan viska",kao veliki hit.
Pjesma je tesko sr..iskreno.Imao je trideset godina da bude popularniji od Neleta,pa ipak nije,da se ne lazemo.S druge strane,citala sam Neletove knjige,i iznenadio me je pozitivno.Nisam ocekivala da je neki pisac...ali Solunska 28 je sasvim dobar roman za onog ko nije pisac po zanimanju,tako da se ne moze reci da Nele nema talenta.
Da skratim,da Seji nije stalo da ubere koji poen na mrznji Sarajlija prema Neletu,trazio bi svoja prava,ako ih ima na sudu,a ne preko novina.

Ne pokusavam ja tebe poduciti nicemu,samo treba da znas da ima i drugacijih vidjenja od tvojih,i da nisi bas samo ti u pravu.
Ona je živ primer šta nastaje od normalnih kad se oni drugi dokopaju vlasti i televizije. Podstičeš i podgrevaš osećaj ugroženosti da bi mogao da neograničeno vladaš, pa posle onakve katastrofe još pominješ i haubice i opet trče za tobom, i to baš oni kojima na pamet ne pada da ponavljaju katastrofu.

Ma,ne dipr ti.Dvjesta hiljada Sarajlija Srba je otislo iz Sarajeva.Mnogi su u mom gradu i znam stotine licnih prica.Niko nije otisao sto mu se islo tek onako,kao sto ste vi u Sarajevu ubijedjeni.
Moja koleginica iz kancelarije otisla s djecom,jer se logicno bojala,a muz ostao jer je isao logikom da nije nikom kriv i zavrsio u logoru za Srbe.
Bio je rat i na svakoj strani je bio neko ugrozen,zavisno od situacije na terenu i gdje se ko zatekao.
Poznajem nekoliko porodica koje su morale da beže, i još da pre toga sve što imaju rasprodaju budzašto i ispoklanjaju kojekakvima da bi umilostivili razne da ne kažem šta da utiču na “samoorganizovane branioce” da oslobode članove porodice iz logora za držanje talaca za otkup, tj “razmenu”. Majka mog druga iz srednje je imala sreće da su nasleđena kola njenog oca bila u dovoljno dobrom stanju da njima otkupi muža, njegovog oca bubrežnog bolesnika iz privatnog zatvora jednog poznatog predratnog. Par puta je dolazio na roditeljski, bilo je strašno kako je izgledao.

Zaboli me moje zgodno dupe za tu priču, kontaš?

Poznajem nekoliko porodica koje su morale da beže, i još da pre toga sve što imaju rasprodaju budzašto i ispoklanjaju kojekakvima da bi umilostivili razne da ne kažem šta da utiču na “samoorganizovane branioce” da oslobode članove porodice iz logora za držanje talaca za otkup, tj “razmenu”. Majka mog druga iz srednje je imala sreće da su nasleđena kola njenog oca bila u dovoljno dobrom stanju da njima otkupi muža, njegovog oca bubrežnog bolesnika iz privatnog zatvora jednog poznatog predratnog. Par puta je dolazio na roditeljski, bilo je strašno kako je izgledao.
Svi koji su pobjegli su morali da bjeze.Ili da trpe teror "ostanka".Ko drugacije kaze,laze.
Ima i Bosnjaka koji su ostali citav rat na teritoriji koju su drzali Srbi,i zivi su i dan danas,ali ja ne mogu reci,ako zelim biti objektivna,da im je bilo lako.Sigurno nije bilo.Ako nista,osjecali su strah.
Nikad ne znas koja tvoja rijec moze nekome da zasmeta.Budes manji od makovog zrna.A postojali su i ljudi na svim stranama kojih su se i njihovi sunarodnici plasili.
Ali da ne spamujem temu.
Dovoljno je procitati komentare na klix forumu i shvatiti da je Nele bio debelo u pravu sto je otisao.Svejedno bi bio "cetnik".
Oca su mu proglasili oficirom JNA,a covjek bio profesor.

Back