Šefica nemačke diplomatije dolazi u Srbiju

Diple, sviranje qcu

a02de6903b8201da62757ca56789129e_view_article_new.jpg
 

SAZNAJEMO Loša vest za Vučića iz Nemačke: Packe jer nismo uveli sankcije Rusiji​


1645623664-collage-dg-750x500.jpg


Šefica nemačke diplomatije Analena Berbok doći će u Beograd 11. marta, čime je potvrđeno pisanje Nova.rs. Kako saznaje naš portal, njena poseta će poslužiti, između ostalog, kako bi se na predstavnike srpskih vlasti izvršio dodatni pritisak da se usklade sa merama Evropske unije prema Rusiji. To ujedno znači da se od Srbije očekuje da uvede sankcije državi na čijem je čelu Vladimir Putin.

https://nova.rs/vesti/politika/sazn...cke-jer-nismo-uveli-rusiji-sankcije/?ref=push

Njemačka udara mučki.
 
Da je sacekamo sa malo radosti umocene u ajvar pa pravo u senf. Plodjenje u najavi i da joj smestimo nekog drljavog taksistu da je odbaci do plavog mosta. Nadam se da je ponela kintu, jos uvek nam duguju odstetu za 2 sv. rat i za agresiju 99. Nemacki deo duga je oko 100 milijardi evra za 99 i jos oko 800 milijardi za od drugog sa svim kamatama. Oni su sila i nije im mnogo valjda. Mozda bi bilo lepo pitati je na konferenciji za stampu za to. Da ne zaboravi, a moze usput da osudi krsenje medjunarodnog zakona jos od 99 na vamo. A investicije od 2 ili 3 milijarde neka nosi kuci za pokloncice
 

SAZNAJEMO Šefica nemačke diplomatije dolazi u Srbiju​

POLITIKA Autor:Vojislav Milovančević23. feb. 202213:55 > 13:56
Podeli:

Analena Berbok
Analena Berbok Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN
Ukoliko ne dođe do sukoba većih razmera između Rusije i Ukrajine, nemačka ministarka spoljnih Analena Berbok će doći u Srbiju narednog meseca, saznaje Nova.rs.

Prva zvanična poseta nove šefice diplomatije Nemačke našoj zemlji planirana je u okviru njene diplomatske turneje, a pored Srbije, Berbok bi trebalo da poseti Bosnu i Hercegovinu i Kosovo, rečeno je našem portalu.
“Ona će, ukoliko situacija između Rusije i Ukrajine dodatno ne eskalira, za manje od dve nedelje posetiti Srbiju”, navodi naš izvor.


Sagovornici Nova.rs ističu da će sasvim izvesno teme razgovora između Berbok i srpskih zvaničnika biti Kosovo i dalji tok pregovora pod pokroviteljstvom EU, kao i politička situacija u Bosni i Hercegovini. Kako saznajemo, Nemačka će biti zainteresovana da čuje i stav Srbije povodom krize u Ukrajini, ali će se razgovarati i o predstojećim izborima i o tome da li su uslovi za učešće različitih političkih aktera na izborima u skladu sa standardima koje zagovara Evropska unija.

https://nova.rs/svet/iz-nemacke-uskoro-stize-veliki-problem-za-vucica/

Das ist wunderbar !
Da li stiže sa svilenim gajtanom ili nekom šargarepom ?
Baš ovako nezgodan termin pred izbore , šta će ludi Coa morati da zauzvrat ?
1. da se odrekne mafijaško-reketaškog uterivanja sigurnih glasova-najmanje verovatno
2. da se odrekne Putina -moguće možda
3. Ili će im neki novi ekonomski ustupak dati -najmanje bolno za Cou jer ne arči svoje nego naše.
Pod uslovom da ima šta da ponudi što Švabi treba,a ova to hoće da uzme .
Ima opcija 4. da sve odbije ili da ova ništa i ne ponudi pa da sastanak bude aprijatan kao onomad kad je Tadiću Angela spremila političku penziju .
Herzlich Willkommen!
 

Back
Top