ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.191 19.12.2024. u 17:46 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #26 SeverZapad: Oće da liče na šipke zato Kliknite za proširenje... Dua Lipa je najljepsa zena sa Balkana trenutno tako da, da
SeverZapad: Oće da liče na šipke zato Kliknite za proširenje... Dua Lipa je najljepsa zena sa Balkana trenutno tako da, da
SeverZapad Domaćin Poruka 4.347 19.12.2024. u 17:48 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #27 ZabranjeniLegenda: Dua Lipa je najljepsa zena sa Balkana trenutno tako da, da Kliknite za proširenje... Kad je pola srpkinja ( keva joj je muslimanka iz BiH). Al' da je i to slučajno vidi se po tome što joj je ostatak familije ružan kao vrag.
ZabranjeniLegenda: Dua Lipa je najljepsa zena sa Balkana trenutno tako da, da Kliknite za proširenje... Kad je pola srpkinja ( keva joj je muslimanka iz BiH). Al' da je i to slučajno vidi se po tome što joj je ostatak familije ružan kao vrag.
2ličan Primećen član Poruka 964 19.12.2024. u 19:25 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #28 ZabranjeniLegenda: Ne fala, nece nasi ljudi da liče na ogre Kliknite za proširenje... Haha....vidio si profilnu sliku ovog "jadnišnika"..(dole)...zbilja geni kameni i genetika...banana SeverZapad: Ako je Krajisnik, onda je došao da vam malo popravi genetiku, da vam vrati "dukljanskih" gena, obzirom da ste zglajzali Kliknite za proširenje...
ZabranjeniLegenda: Ne fala, nece nasi ljudi da liče na ogre Kliknite za proširenje... Haha....vidio si profilnu sliku ovog "jadnišnika"..(dole)...zbilja geni kameni i genetika...banana SeverZapad: Ako je Krajisnik, onda je došao da vam malo popravi genetiku, da vam vrati "dukljanskih" gena, obzirom da ste zglajzali Kliknite za proširenje...
Bren Elita Poruka 22.739 19.12.2024. u 19:32 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #29 ZabranjeniLegenda: Dakle vjerovatno neki veljosrpski krajsnik padobranac s zadatkom rusenja Crne Gore ....Ili je brat iz Hrvatske koji zeli da spasi Crnu Goru Jedna od ove dvije Kliknite za proširenje... E ništa ti ne znaš. Janovići su katolici iz Boke pa je po toj osnovi i ovaj dobio "putovnicu". Poslednja izmena od moderatora: 19.12.2024.
ZabranjeniLegenda: Dakle vjerovatno neki veljosrpski krajsnik padobranac s zadatkom rusenja Crne Gore ....Ili je brat iz Hrvatske koji zeli da spasi Crnu Goru Jedna od ove dvije Kliknite za proširenje... E ništa ti ne znaš. Janovići su katolici iz Boke pa je po toj osnovi i ovaj dobio "putovnicu".
TONOLAN Buduća legenda Poruka 30.243 19.12.2024. u 19:37 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #30 Naš Srbski svet obuhvata SVE Srbe i >Crnogorce!
SeverZapad Domaćin Poruka 4.347 19.12.2024. u 19:56 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #31 2ličan: Haha....vidio si profilnu sliku ovog "jadnišnika"..(dole)...zbilja geni kameni i genetika...banana Kliknite za proširenje... Ajde postavimo ja sliku i ti sliku ? Nek narod presudi? Da vidimo čiji geni valjaju, ako smeš ?
2ličan: Haha....vidio si profilnu sliku ovog "jadnišnika"..(dole)...zbilja geni kameni i genetika...banana Kliknite za proširenje... Ajde postavimo ja sliku i ti sliku ? Nek narod presudi? Da vidimo čiji geni valjaju, ako smeš ?
SeverZapad Domaćin Poruka 4.347 19.12.2024. u 19:56 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #32 Bren: E ništa ti ne znaš. Janovići su katolici iz Boke pa je po toj osnovi i ovaj dobio "putovnicu". Kliknite za proširenje... On tvrdi da su to sve šiptari. I on sam je šiptar.
Bren: E ništa ti ne znaš. Janovići su katolici iz Boke pa je po toj osnovi i ovaj dobio "putovnicu". Kliknite za proširenje... On tvrdi da su to sve šiptari. I on sam je šiptar.
Bren Elita Poruka 22.739 19.12.2024. u 19:57 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #33 SeverZapad: On tvrdi da su to sve šiptari. I on sam je šiptar. Kliknite za proširenje... Jok. Cetinjski ustaša.
SeverZapad: On tvrdi da su to sve šiptari. I on sam je šiptar. Kliknite za proširenje... Jok. Cetinjski ustaša.
SeverZapad Domaćin Poruka 4.347 19.12.2024. u 19:58 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #34 Bren: Jok. Cetinjski ustaša. Kliknite za proširenje... Znam. Mada se pošiptario nešto u zadnje vreme.
Bren: Jok. Cetinjski ustaša. Kliknite za proširenje... Znam. Mada se pošiptario nešto u zadnje vreme.
Casual Observer Legenda Poruka 69.725 19.12.2024. u 21:22 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #35 Bren: Jok. Cetinjski ustaša. Kliknite za proširenje... To je isto.
TONOLAN Buduća legenda Poruka 30.243 19.12.2024. u 22:02 - Шеф тајне службе Црне Горе имао држављанство Хрватске #36 Sve ćemo to u našoj cg ispraviti i urediti. Naši Srbski Crnogorci će dovesti u red sve te anomalije