Шеф преговарачког тима: "СПРЕМНИ СМО И НА ПОДЕЛУ КОСМЕТА"

Poruka
19.903
Spremni smo da razgovaramo i o podeli Kosova

BEOGRAD - Srpski pregovarački tim ne beži od mogućnosti da se razgovara o podeli Kosova, kaže u intervjuu za “Blic” Borko Stefanović, šef srpskog tima u pregovorima o Kosovu.

136327_0207-borko-stefanovic-foto-andrej-isakovic_f.jpg

“Mi smo slobodni da pričamo o svemu i od mene nikada neće čuti: Ne, to je apsolutno neprihvatljivo i o tome ne može da se govori. Mislim da i druga strana treba da prilagodi svoj pristup traženju rešenja, a ne traženju naše potvrde njihovoj takozvanoj nezavisnosti, jer nju nikada neće dobiti.”

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/249823/Spremni-smo-da-razgovaramo-i-o-podeli-Kosova
Ево званичне потврде да имамо велике издјанке на власти који не заслужују ништа мање од гвоздене метле.
Само напред, све зарад ЕУ. Дајте земљу зарад ЕУ...Рак рана Србије је суицидна идеја о ЕУ.

Добро размислите да ли ћете гласати за оне који се залажу за ЕУ, јер то значи разбијање државе. Добро се замислите.

Сви који своје приоритете дефинишу према ЕУ(садашња власт + СНС, ЛДП), овако мисле као и овај полтрон од шефа преговарачке мисије и спремни су да се одричу делова државе. Сутра ће то бити Рашка и Војводина. Будите уверени.

Poslednja izmena:
BEOGRAD - Srpski pregovarački tim ne beži od mogućnosti da se razgovara o podeli Kosova, kaže u intervjuu za “Blic” Borko Stefanović, šef srpskog tima u pregovorima o Kosovu.
Borko Stefanovic, pregovarač Beograda

“Mi smo slobodni da pričamo o svemu i od mene nikada neće čuti: Ne, to je apsolutno neprihvatljivo i o tome ne može da se govori. Mislim da i druga strana treba da prilagodi svoj pristup traženju rešenja, a ne traženju naše potvrde njihovoj takozvanoj nezavisnosti, jer nju nikada neće dobiti.”
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/249823/Spremni-smo-da-razgovaramo-i-o-podeli-Kosova

Можда је и то решење али само на основу катастарских књига и уз пуну обавезу чувања верских објеката на једној и другој страни (екстериторијалност).
Нужно би после тога било: Добровољна хуманитарна замена имовине између Срба и Шиптара - пресељење.
Ово неби важило за територије ван КиМ-а:Прешево и Бујановац.

Borko Stefanovic, pregovarač Beograda

Можда је и то решење али само на основу катастарских књига и уз пуну обавезу чувања верских објеката на једној и другој страни (екстериторијалност).
Нужно би после тога било: Добровољна хуманитарна замена имовине између Срба и Шиптара - пресељење.
Ово неби важило за територије ван КиМ-а:Прешево и Бујановац.

ovakve retarde majke vise neradjaju

Nema od te opcije nista ! Raspoleozenje za tako nesto ne vlada u Vasingtonu i Briselu koji na kraju krajeva donose takve odluke.

Не нервирај се колега. Бићеш ти још мало опет лојалан грађанин Републике Србије. Ако будеш хтео да останеш.

Ништа није искључено!

Нема шта, управник је све давно реко,

Boris Tadic izjavio je da je spreman da razgovara sa premijerom Kosova Hašimom Tačijem, uprkos tome
što se Tači dovodi u vezu sa zlocinima nad Srbima.

А његов другар специјални тужитељ за ратне злоћине потврдијо.

Presuda Gotovini nije presuda Hrvatskoj, to je ono što kao tužilac za ratne zločine želim da kažem.

Сви су им испред оних које као престављају.
Швајцарац је моро сам скупљати доказе док овај брани оне које нас туже пред међународним судовима и и то за дело за које су осуђени њихови генерали.
Тако је прића чисто формалне природе, само се ћека прави моменат, рецимо обећање о сигурној кандидатури веђ 2017 ал без баласта Косова.....

Нема шта, управник је све давно реко,

А његов другар специјални тужитељ за ратне злоћине потврдијо.

Сви су им испред оних које као престављају.
Швајцарац је моро сам скупљати доказе док овај брани оне које нас туже пред међународним судовима и и то за дело за које су осуђени њихови генерали.
Тако је прића чисто формалне природе, само се ћека прави моменат, рецимо обећање о сигурној кандидатури веђ 2017 ал без баласта Косова.....

Nije morao sam - malo su se ukljucili i neki nasi ( samoinicijativno ) i Rusi - jer oni su po prirodi neobicno radoznali ....

Mislim da ce ovi drugi inzistirati na cinjenicama - dobili su loptu na volej ..... bice to najgol u nadoknadi vrijemena ...

Не нервирај се колега. Бићеш ти још мало опет лојалан грађанин Републике Србије. Ако будеш хтео да останеш.

А где да идемо у коју П*** М***?
Осим да мењам имовину са неким Грузијцем јер су они побеснели за демократијом а на ,,овим просторима има је у изобиљу''.
Мени је доста демократије. Пробао сам је и протресао сам се јер има укус најкиселије јабуке.

Осим да мењам имовину са неким Грузијцем јер су они побеснели за демократијом а на ,,овим просторима има је у изобиљу''.
Мени је доста демократије. Пробао сам је и протресао сам се јер има укус најкиселије јабуке.

ma jok bre.....menjaj se sa nekom Vehabijom,pa zapali u Iran....tamo je do jaja,jos i mrze Amere i Evropu,tako da je zabava zagarantovana.....

ma jok bre.....menjaj se sa nekom Vehabijom,pa zapali u Iran....tamo je do jaja,jos i mrze Amere i Evropu,tako da je zabava zagarantovana.....

Ne mora se ici tako daleko .. i ovde je super - mrzi se amerika i evropa :ok:

Bile , po ispitivanju javnog mnjenja koje su amerikanci nedavno vrsili u svim drzavama sveta ( ocito nisu na tebe nabasali ) Srbi su narod koji najvise mrzi amerikance u svetu :D... iran je po tom daleko iza nas ...

Poslednja izmena:

Ma kakvi nakisele, prekisele.
Trnu zubi od demokratije.

Glupi Boro,ti mozes u Kazahstan...

Bile bas nadje bas Kazahstan -mog omiljenog ruskog satelita ? :think:Pa ja se zalazem za zajednicku drzavu sa Rusijom u koju ove godine ulaze Belorusija i Kazahstan , tako da nemam nista protiv da obidjem sve delove buduce Rusko Srpske Imperije koja ce se prostirati od Japanskog do Jadranskog mora .. :D

A ti idi u Detroit ....

Siptari i njihovi mentori ce dobiti ponudu koju je nemoguce odbiti..:think:

Poslednja izmena od moderatora:

Back