Quantcast

"Sednem na grob neke babe i popijem devet čokanjčića rakije"

Nikita

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.628

OVE NAŠE ZVEZDE SU VODILE BORBU SA DROGOM I ALKOHOLOM: "Sednem na grob neke babe i popijem devet čokanjčića rakije", a onda me uhvati san.

Neke od srpskih zvezde su sa manje ili više uspeha uspele da se izbore sa zavsinošću od droga ili alkohola, dok su na žalost, neke tu bitku izgubile.


bora-djordjevic-danica-maksimovic-vesna-zmijanac-lukas-foto-srbijadanas_800.jpg
 

Nikita

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.628
Glumica Danica Maksimović je priznala je da joj je borba sa alkoholom bila jedan od najtežih trenutaka u životu.- Kada sam shvatila da posle nekoliko godina bavljenja ovim poslom posegnem za čašom kad god imam problem, rešila sam da se toga brzo oslobodim. Da nije bilo tako, sigurno bih potonula - priznala je svojevremeno Danica Maksimović.
35129_Danica1_f.jpg
 

Nikita

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.628
"Kraljica tuge" Vesna Zmijanac je u svojoj autobiografskoj knjizi "Kad zamirišu jorgovani" opisala kako je na početku karijere probala kokain u Americi, ali da je njen najveći porok uvek bio alkohol.- Znala sam da odem na groblje na Bukulji, da sednem na grob neke babe i da popijem devet čokanjčića rakije. A onda me uhvati san... - izjavila je jednom prilikom Vesna Zmijanac koja je razmišljala da otvori sanatorijum za lečenje poznatih od alkoholizma i narkomanije.
1217723_screenshot-15_sq-s.jpg
 

Nikita

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.628
Glumac Tihomir Stanić danas tvrdi da mu nijedan problem nije nerešiv, jer je uspeo da se izbori sa najvećim porokom, alkoholom, od kojega se svojevremeno - raspadao!

- Pio sam mnogo. Ispočetka iz navike, a možda tu ima i nasleđa. Polako je navika postala potreba, pa sam postao zavisnik. Godinama sam pokušavao da se otarasim toga, napokon sam i uspeo. Piće čoveku onemogući kontrolu nad postupcima i potpuno pomeri vizuru i mišljenje, kao i svaki opijat. Ta činjenica mi sada daje veliku snagu. Sad imam neke skoro nerešive probleme, ali verujem da ću ih rešiti.
Optimista sam kad god uporedim brige koje sad imam sa činjenicom da sam, eto, bio na ivici da se raspadnem od alkohola i uspeo sam da se oporavim uz pomoć neurologa i malo B vitamina. Sad, kad sam uspeo, izgleda mi da je to bilo lako i jednostavno. Ali, dok nisam uspeo da prestanem, bilo je čupavo - rekao je Stanić za frankfurtske "Vesti".

Glumac je priznao i da su mu ćerke bile motiv da alkohol i kocka postanu prošlost.
Tihomir-Stanic-naslovnaEdu.rs_-655x344.jpeg
 

Nikita

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.628
Bivša pevačica Dunja Ilić imala je buran, skandalozan i turbulentan život. Iako ima samo 26 godina, Dunja je išla mračnim putevima na kojima joj je najbolji prijatelj bio alkohol, a probala je i drogu.
- Alkohol, droga, kocka... Sve su to ogromna zla. Što bi jedan moj prijatelj rekao: "Bog ti da, a đavo ne da". Smatram da čovek ne sme imati poroke da bi bio uspešan na bilo kom životnom polju ili bar nadaleko uspešan. Alkohol je jeziva stvar, pravi od vas nešto što niste. Lečenje je bilo veoma teško, kao što je uostalom svaka izolacija. Krize su bile užasne, bolne i psihički i fizički. To je jedan neopisivi osećaj nemoći. Hvala dragom Bogu, to je sada iza mene - iskreno je rekla Dunja svojevremeno.
2007215_screenshot-30_ls.jpg
 

Nikita

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.628
Aca Lukas je svojevremeno bio zavisnik od droge, a njegova deca znaju apsolutno sve o očevim mlađim danima.

- Znate šta je izlečenje? To je 70 odsto sreće, 20 odsto volje i 10 odsto vaših šansi da se oporavite. Mora da bude pravi trenutak, da se na vreme otkrije bolest i da se poklope sve kockice u životu. Ja sam imao sreće, meni se sve poklopilo. Ali ponavljam, nemojte ni da dođete u priliku da vam treba izlečenje - rekao je jednom prilikom Aca Lukas.
aca-lukas_foto_srbijadanas_3_6.jpg
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.