gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.136
Dokle veličanje Haških optuženika??????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokle god se ne ukine Haski tribunal-analiticar:Dokle veličanje Haških optuženika??????
miskov:Srbi su,heroji su.Koga da velicamo?Ove sto rasprodaju drazvnu imovinu i upropastise sve?
Znao dosta psihijatrijskih slucajeva i uglavnom svi kao i ti imaju isto misljenje o svom doktoru. .Bili,moj omiljeni,otkad te nema.billy_THE_kid:Radovan Karadzic je najobicniji propali pesnik, jos propaliji psihijatar, i najpropaliji politicar....
....pa ni kao kockar se nije nesto pokazao u " Interkontinentalu' i " Ruskom caru" ..odrali ga ko papka..
Opet, sta ga boli uvo....nisu njegove pare...
analiticar:Srbi jesu, heroji bi bili kada bi otišli u Hag samovoljno i dokazali sami svoju nevinost! E, ja to smatram herojstvom! 8-)
miskov:Znao dosta psihijatrijskih slucajeva i uglavnom svi kao i ti imaju isto misljenje o svom doktoru. .Bili,moj omiljeni,otkad te nema.
analiticar:Dokle veličanje Haških optuženika??????
urospo:Bl pozajmi mu cekove
Verovatno ti je stigao kombi sa polovnom garderobom iz nemacke,pa si zbog toga bio sprecen da posecujes forum:grin:billy_THE_kid:Bajo, za razliku od tebe, za praznike sam imao pametnija posla od foruma....
A to, da znas dosta psihijatrijskih slucajeva, to se vidi, uopste po tekstovima....ali, bajo , ne ocajavaj....za svaku bolest ima leka, pa i za tvoju....vazno je priznati da si slucaj..posle je lakse....)
urospo:Ali GOTOVINA je u sefu...
miskov:Verovatno ti je stigao kombi sa polovnom garderobom iz nemacke,pa si zbog toga bio sprecen da posecujes forum:grin:
analiticar:Dokle veličanje Haških optuženika??????
veKsla:Kosovsko-metohijsko udruzenje
izbeglih i raseljenih lica,
obavestava Vas da ste
u nagradnoj igri osvojili
SHIPTARA > Upozorenje !!!
Ukoliko ga ne podignete
za sedam dana,
saljemo Vam celu porodicu!
Kom Radovanu?billy_THE_kid:Jeste...i odma ga prosledio kao humanitarnu pomoc Radovanu i njegovim borcima....
Hvala Bilibilly_THE_kid:Jeste...i odma ga prosledio kao humanitarnu pomoc Radovanu i njegovim borcima....
hhhhh :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:miskov:Pa bolje je i casnije dobiti suljeve od sedenja na stolici,nego kao ti Bili od polnog organa tvog intimnog prijatelja.8-)
Kolko vidim ti poznajes tu problematiku 8-)miskov:Pa bolje je i casnije dobiti suljeve od sedenja na stolici,nego kao ti Bili od polnog organa tvog intimnog prijatelja.8-)