"Sedim s Radovanom"

Radovan Karadzic je najobicniji propali pesnik, jos propaliji psihijatar, i najpropaliji politicar....
....pa ni kao kockar se nije nesto pokazao u " Interkontinentalu' i " Ruskom caru" ..odrali ga ko papka..

Opet, sta ga boli uvo....nisu njegove pare...

billy_THE_kid:
Radovan Karadzic je najobicniji propali pesnik, jos propaliji psihijatar, i najpropaliji politicar....
....pa ni kao kockar se nije nesto pokazao u " Interkontinentalu' i " Ruskom caru" ..odrali ga ko papka..

Opet, sta ga boli uvo....nisu njegove pare...
Znao dosta psihijatrijskih slucajeva i uglavnom svi kao i ti imaju isto misljenje o svom doktoru.:p .Bili,moj omiljeni,otkad te nema.

analiticar:
Srbi jesu, heroji bi bili kada bi otišli u Hag samovoljno i dokazali sami svoju nevinost! E, ja to smatram herojstvom! 8-)

Šešelj je pre gotovo 3 godine dobrovoljno otišao u Hag, i ostavio svoju ženu, četvoro dece
i unuka, pa mu gospoda iz haškog tribunala još nisu ni započela proces, a nisu ga započeli iz samo jednog razloga - NEDOSTATAK DOKAZA!!!
Važno da je Šešelj i njegova porodica, do sada izgubili 3 godine života!!!
A to da li ga ti i tebi slični, zbog toga smatrate herojem, je u celoj priči totalno nebitno.

miskov:
Znao dosta psihijatrijskih slucajeva i uglavnom svi kao i ti imaju isto misljenje o svom doktoru.:p .Bili,moj omiljeni,otkad te nema.

Bajo, za razliku od tebe, za praznike sam imao pametnija posla od foruma....

A to, da znas dosta psihijatrijskih slucajeva, to se vidi, uopste po tekstovima....ali, bajo , ne ocajavaj....za svaku bolest ima leka, pa i za tvoju....vazno je priznati da si slucaj..posle je lakse....:))

billy_THE_kid:
Bajo, za razliku od tebe, za praznike sam imao pametnija posla od foruma....

A to, da znas dosta psihijatrijskih slucajeva, to se vidi, uopste po tekstovima....ali, bajo , ne ocajavaj....za svaku bolest ima leka, pa i za tvoju....vazno je priznati da si slucaj..posle je lakse....:))
Verovatno ti je stigao kombi sa polovnom garderobom iz nemacke,pa si zbog toga bio sprecen da posecujes forum:grin:

miskov
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 30.04.2005.

--------------------------------------------------------------------------------

Reč je o specijalnoj igri: „Sedim s Radovanom!" u kojoj je srpska mašta još jednom dobila bar jednu rundu u meču sa najsavremenijom svetskom špijunskom tehnologijom. Sve što vam je potrebno jesu stolica i mobilni telefon. I prijatelj koga ćete pozvati i reći mu: „Zdravo, kako si?" Posle njegovog odgovora: „Dobro, a ti?", vi kažete to isto, a onda sledi ono glavno - onaj s druge strane žice pita vas šta radite? Dovoljno je da izgovorite čarobnu formulu: „Ništa, evo sedim ovde s Radovanom".

Tog trenutka, kao pomahnitale, sve moguće naprave za prisluškivanje smeštene na raznim satelitima, po inim avaksima, počnu da vas traže. Programirane da reaguju na ključne reči tipa: Karadžić, Radovan, SDS i slično, skupe letilice prosto polude, stručnjaci u CIA, NASA, i ostalim špijunskim agencijama se užurbaju, a igrači umiru od smeha. Bez obzira na onu narodnu: „Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje!"

SAMO DA SE PODSETIM ......HAHAHHAHAAHHAAAAAAAAAA
MIRKO, PAZI.....LETECI TANJIR.....HVALA SLAVKO..............:))

Back