rile_laki_oblak Iskusan Poruka 5.346 06.10.2009. u 13:29 - sedenje... #1 sta mislite vi, jel vas se desilo nekad, na primer, neka forumasica/as vam posalje, na primer, pp i vi posle ne mozete lepo da sednete?
sta mislite vi, jel vas se desilo nekad, na primer, neka forumasica/as vam posalje, na primer, pp i vi posle ne mozete lepo da sednete?
gost 124731 Legenda Poruka 63.526 06.10.2009. u 13:31 - sedenje... #2 rile_laki_oblak: sta mislite vi, jel vas se desilo nekad, na primer, neka forumasica/as vam posalje, na primer, pp i vi posle ne mozete lepo da sednete? Kliknite za proširenje... pa, dešavalo mi se, a onda sam kupila novu, udobniju fotelju, pravu onu direktorsku. sad mož' da mi priča ko šta 'oće.
rile_laki_oblak: sta mislite vi, jel vas se desilo nekad, na primer, neka forumasica/as vam posalje, na primer, pp i vi posle ne mozete lepo da sednete? Kliknite za proširenje... pa, dešavalo mi se, a onda sam kupila novu, udobniju fotelju, pravu onu direktorsku. sad mož' da mi priča ko šta 'oće.
Mr. Hard Buduća legenda Poruka 44.243 06.10.2009. u 13:38 - sedenje... #3 Jeste, jedna me bacila sa stolice totalno