Secret garden.

Ja to jako dobro znam. Ali ako bih dobila i trećeg sina, mislim da bih skočila s mosta. :rumenka:
A garant bi tako bilo jer i u mojoj porodici i u porodici mm su sve muškarci. Ja imam 2 sestre od šire rodbine i nekih 22 braće. :aha:

...ti ko moj bivsi, uvek u strahu da ne bude i treca cerka...ostadoh na njih dve, a jako sam zelala da ih bude troje, meni nije bilo vazno kog
su pola....

Ovo je inače fotka iz vremena II sv.rata.:aha:
Mislila sam na onu što sam ja malopre okačila. :lol:

- - - - - - - - - -

Pa i sad je takvo vreme.
Pita moj mlađi klinac neko dete na moru - jesi ti dečak ili devojčica? A kosa do ramena, a kauboj, pa se dete zbunilo, vidi da nešto ne štima. :zcepanje:
tvoja iz II sv rata,moja iz I.moj pradeda na solunskom frontu

E Smoki, a tvoje mama i tetka kao lepotica i zver. :D :heart:

da al zver je bila fatalna posle za momke,dok se lepotica udala za prvog koga je poljubila

Ja sam kao klinka mrzela hulahopke pa mi mama nije oblačila suknje i haljine jer nije dala da se pre'ladim. :roll:
I eto, moć navike, trebalo mi je nekih 30 godina da opet postanem žensko i počnem da nosim suknje i haljine. A i to samo kad je napolju preko 30 stepeni, da se ne preladim. :lol:

tvoja iz ii sv rata,moja iz i.moj pradeda na solunskom frontu

da al zver je bila fatalna posle za momke,dok se lepotica udala za prvog koga je poljubila
Zjuu, što je dobra fotka! :heart:
Pa lepotice se obično smaraju, a zverke tumaraju. :D
Znaš onu pesmu: "Dobre devojke, one idu u raj baš sve, loše devojke, idu kud god zažele". :super:

- - - - - - - - - -

hocete me mnogo mrzeti ako stavim jos jednu sliku?
Daj, daj, daaaaaaaaaaaaaaaj!:ceka:

tvoja iz II sv rata,moja iz I.moj pradeda na solunskom frontu

....imam i ja negde fotku mog dede na sremskom frontu....bas cu da potrazim kad odem u selo...:)
....moja se nije ni poljubila, a udala se, sreca po nju pa je tata bio bas jedna dusa:heart:

- - - - - - - - - -

hocete me mnogo mrzeti ako stavim jos jednu sliku?

...ne zezaj, samo stavljaj, ja obozavam ovu temi i stare fotke...

ovo je kuca jednog beogradskog prote,aa moja prababa ,umetnica je u drugom redu treca sa leva.ona sto je gurala prste u struju
bila je uzasno avangardna za svoje vreme,nosila je pantalone i pusila cigarete

I ja sam odmah primetila butkice! :lol:
A fizički izgled u tom uzrastu nema veze sa predispozicijama. Znam puno mršavih ljudi koji su bili debeli malci i obrnuto.
:lol: :rumenka:

U pravu si sto se toga tice :), zapravo mislio sam samo na te jastucice sa unutrasnje strane butina koji ukazuju na mogucnost postojanja te predispozicije kod dece.

Inace fotke koje ste postavile Smokva, Afro, ti, su sjajne, dajte jos tih iz proslosti, molicu lepo. :) :ok:

Back