Secret garden.

Tolka bre, lažu dušmani, odavno ti nisam dala rep, pa sad moram javno da priznam da si stvarno lepa, ma lepa k'o stjuardesa! :D
Kad sam bila mala htela sam da budem stjuardesa jer su mi one uvek bile najlepše pa sam mislila da se lepota stiče zvanjem. :zcepanje:

Tolka bre, lažu dušmani, odavno ti nisam dala rep, pa sad moram javno da priznam da si stvarno lepa, ma lepa k'o stjuardesa! :D
Kad sam bila mala htela sam da budem stjuardesa jer su mi one uvek bile najlepše pa sam mislila da se lepota stiče zvanjem. :zcepanje:

sele moja, ti si meni bombonica :zaljubljena:...a imam fotki toliko različitih da ne poveruješ da je to sve jedna osoba :hahaha: kao kameleon sam bila
Za mene vreme ide unazad :lol:

Nem..TEK ćeš biti još lepša, iako si sada savršena...možeš da vidiš i na dvd koliko zrelost ume da zaseni ( posle 35te...) :)

eve mene, pa da krenem:

sa tri godine sam već pisala i crtala..ali i "bojadisala" sa temperama :)
moja maki i ja :zaljubljena:

537drc.jpg

eve mene, pa da krenem:

sa tri godine sam već pisala i crtala..ali i "bojadisala" sa temperama :)
moja maki i ja :zaljubljena:

537drc.jpg
Sto rekose cure na ovoj temi ovakve fotke su nam najdraze. :super:
valjda smo svi išli na balet :)

Ja nisam. :rumenka: Da sam znao kakve su balerine isao bi i ja. :D
nije 23, Dačo, sorry :roll:...ali je 19..i duga kosa do pola ledja

da dodam, sa rukometom sam završila ali se plivalo i skakalo sa skakaonice u bazen :)
Wow! E to je ono sto sam trazio. :ok: :D
ovo baš i nije neki pluskvamperfekat..ali sam tu sa 40 ( moja seka iz Hanovera 20)

moram da pronadjem još detinje sličke..negde sam ih stavila na "sigurno" mesto :)
Gledam ove tvoje fotke i konstatujem da imas jedan od najlepsih osmeha koje sam ikada video na slikama. :super:

Poslednja izmena od moderatora:

Back