gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249

Sudeci po novijim fotkama umetnica je i dalje atraktivna, tako da verujem da i dalje dosta vremena provodi kraj stola za ping-pong.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemka, ti sad izgledaš mlađe nego pre 10 godina!![]()

Tolka bre, lažu dušmani, odavno ti nisam dala rep, pa sad moram javno da priznam da si stvarno lepa, ma lepa k'o stjuardesa!
Kad sam bila mala htela sam da budem stjuardesa jer su mi one uvek bile najlepše pa sam mislila da se lepota stiče zvanjem.![]()
...a imam fotki toliko različitih da ne poveruješ da je to sve jedna osoba
kao kameleon sam bilaZa mene vreme ide unazad![]()

ti i mama,divno...podseti me na moju majku,tako sam i ja nju grlilaeve mene, pa da krenem:
sa tri godine sam već pisala i crtala..ali i "bojadisala" sa temperama
moja maki i ja
![]()

imam identichnu,ali skroz...to sa rashirenom haljinicom,moram da je nadjem...geneeeeracijoooo

Toolchicaaa devojchicanije 23, Dačo, sorry...ali je 19..i duga kosa do pola ledja
Sto rekose cure na ovoj temi ovakve fotke su nam najdraze.eve mene, pa da krenem:
sa tri godine sam već pisala i crtala..ali i "bojadisala" sa temperama
moja maki i ja
![]()
Ja nisam.
Da sam znao kakve su balerine isao bi i ja. Wow! E to je ono sto sam trazio.nije 23, Dačo, sorry...ali je 19..i duga kosa do pola ledja
da dodam, sa rukometom sam završila ali se plivalo i skakalo sa skakaonice u bazen![]()
Gledam ove tvoje fotke i konstatujem da imas jedan od najlepsih osmeha koje sam ikada video na slikama.ovo baš i nije neki pluskvamperfekat..ali sam tu sa 40 ( moja seka iz Hanovera 20)
moram da pronadjem još detinje sličke..negde sam ih stavila na "sigurno" mesto![]()

pre 23 godine.i tad sam volela da poziram![]()

definitivno si lepa
ja sam ti daco ovde kao oliva
I tad si imala cime da poziras.![]()
![]()
))

Pa kolika ti je ćera sada, aman ženo?!
Ja se uvek smorim kad vidim lepu mladu ženu sa velikim detetom.
Osećam se kao babetina sa sitnom dečicom na pragu pete decenije.
Lepe ste tako u paketu, milina za oči.![]()

Ej pa to je moja prirodna boja, nekako tako sarena...i sada mi je takva (malo kao potamnela, cini mi se).šmiki..da si se ofarbala o5 vako..mnogo ti lepo stoji .)
...divne ste...![]()