Second hand

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne vidim zasto bi iko mnogo sudio o tome sta neka osoba radi svojoj dusi/i ili telu sve dok to ne steti nekom drugom(vara svog partnera,u vezi je sa nekim vev zauzetim itd...) Tako da ,ne mogu reci da osudjujem logiku devojke iz primera..Cesta pojava danas...vise je tuzno nego bilo sta..Ali nikakvom lazno moralisanju nema mesta ..Za nju i njeno psihicko stanje je verovatno bitno da ne sedi kuci i bleji..I to je ok,njen izbor, licno to nije moj stil/ gust sta vec,ne prija mi.

Ne vidim zasto bi iko mnogo sudio o tome sta neka osoba radi svojoj dusi/i ili telu sve dok to ne steti nekom drugom(vara svog partnera,u vezi je sa nekim vev zauzetim itd...) Tako da ,ne mogu reci da osudjujem logiku devojke iz primera..Cesta pojava danas...vise je tuzno nego bilo sta..Ali nikakvom lazno moralisanju nema mesta ..Za nju i njeno psihicko stanje je verovatno bitno da ne sedi kuci i bleji..I to je ok,njen izbor, licno to nije moj stil/ gust sta vec,ne prija mi.
a jel postoji iskreno moralisanje,jel se ono postuje?

Sve više ljudi (po sopstvenom priznanju) nije u vezama sa ljudima koji su im zaista prvi izbor, neko ko im se zaista sviđa, na koga su odlepili i lepo im je, to je više ubijanje vremena, partnerstvo dok ne naiđe bolja/i... Baš mi je pre neki dan jedna devojka rekla "ma znam i ja da mogu bolje, sad da mi naleti neki kao (nećemo o imenima :D) ja bih ovog ostavila u sekundi, nego, eto, moram i izaći iz kuće, čisto da mi se nešto dešava"... I ne, ovo ne govorim kako bi žene ispale ovo ili ono, nego mi je to bila inspiracija za temu, ima i muškaraca takvih na tone...

Da li bi bili u takvim vezama? Ako ste i bili kakva su iskustva? Da li to može da izbaci neke lepe trenutke?

I kako na to gledate sa moralne ili svake druge strane?

Ako svi redom odgovorite u stilu "ja to nikad ne bih uradio/la, to su loši ljudi, ne, mi nikako", pretvoriću se u Anonimusa i oboriti vam sisteme, ukrašću vam iz frižidera tu mortadelu što ste uštekali...

ne trazim nikog drugog kad sam u vezi :)

Back