Lolobrigida
Početnik
- Poruka
- 3
Da li kupujete garderobu u second-hand radnjama? Gde se u Beogradu nalaze takve radnje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dobro, ne verujem da neko bas gaji mrznju prema nosenim stvarimatako da ne razumem toliku mrzhnju prema noshenim stvarima
Moram vaskrsnuti ovu temu
Ja mnogo volim second hand...ovde u gradu ima samo jedna takva radnja :?
i tachno je da su dosta stvari teeeeshko sranje,nije ni chuo shto su tu
ali ako si dovoljno dokon,kao jada prekopash,mozhe da se nadje fantastichnih stvari...ja sam nashla gomilu divnih majica za 200 dinara
Jeste trip shto je nosheno,ja se chesto pitam ko li je to pre mene nosio,ali shta,ja to kupim,operem,moje je...tako da ne razumem toliku mrzhnju prema noshenim stvarima :?
Nisam znala. ustvari, mislim da su kod nas (u Nisu) uglavnom domace polovne stvari, po onome sto sam videla u izlogu... Ne bi valjda najgore stavili u izlog... A ima i vesaKoliko ja znam Caki Coko, te stvari se uvoze iz zapadnih zemalja, pogotovo iz Nemačke...
Jao, ja nikako ne znam da se snadjem u njima, jer je sve nekako pretrpano, nagundzano, nepregledno...
A, zavidim kolegicama kada se pojave u nekim divnim, raritetnim komadima odjece koje su iskopale u nekoj od ovakvih radnji... :?
Moram vaskrsnuti ovu temu
Ja mnogo volim second hand...ovde u gradu ima samo jedna takva radnja :?
i tachno je da su dosta stvari teeeeshko sranje,nije ni chuo shto su tu
ali ako si dovoljno dokon,kao jada prekopash,mozhe da se nadje fantastichnih stvari...ja sam nashla gomilu divnih majica za 200 dinara
Jeste trip shto je nosheno,ja se chesto pitam ko li je to pre mene nosio,ali shta,ja to kupim,operem,moje je...tako da ne razumem toliku mrzhnju prema noshenim stvarima :?